Starity

Miley Cyrus igazi tűzről pattant lány

2013. augusztus 04. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő ezúttal Big Sean legújabb videoklipjében köszönöm vissza ránk.

hirdetés
Miley Cyrus igazi tűzről pattant lány

Miley Cyrus most Big Sean legújabb videoklipjében szerepelt, amely a Fire című dalhoz készült. Természetesen Miss Cyrus hozta a formáját és falatnyi ruhadarabokban illegett a kamera előtt, bár ez a klip mégsem lett olyan botrányos és merész, mint a We Can't Stop című dalhoz készült kisfilm.

Az egész videóban egyedül Miley a főszereplő, de ezen kívül láthatunk még természetesen tüzet és vörös rózsát is, illetve Big Sean is feltűnik pár másodperc erejéig.

Miley ebben a videóban egy szimbólum. A régi dolgok újjá és gyönyörűvé változását szimbolizálja. Én a régi szerelmet játszom, amiből Miley győztesen jön ki és kinyílik, mint egy virág” – magyarázta Big Sean.

Jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy miért pont Mileyt választotta a rapper. Erre pedig Sean az MTV Newsnak adott választ: Valaki nagyon szépet akartam és szerettem volna a személyiségét is belevinni ebbe az egészbe. Az emberek úgy tekintenek rá [Miley-ra] mint egy olyan emberre, aki csak twerkölni és füvezni tud, pedig ez nem igaz, ő egy fantasztikus ember. Ő a szépséget szimbolizálja, szép, mint egy virág

A szereplésben viszont nyílván az is közrejátszott, hogy Miley meg szerette volna hálálni Big Sean segítségét, ugyanis a rapper is segédkezett Cyrus új lemezén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek