Starity

Klub mellett szexelt a Blue szépfiúja?

2013. augusztus 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha az ember híres, nem mindig szórakozhat jól. Ezt Lee Ryan bizonyítja, akit a múlt éjjel kellemetlen helyzetbe hoztak, Simon Webbe-bel együtt!

hirdetés
Klub mellett szexelt a Blue szépfiúja?

Lee Ryan múlt éjszaka a The Corinthian Clubba ment bulizni egyik barátjával, Simon Webbe-bel. Azonban a bulisnak induló éjszaka nem épp olyan véget ért, ahogy a Blue két tagja elképzelte.

Alig, hogy beléptek, Lee a koktéloshoz ment kezet rázni, hiszen régóta ismerik egymást – ekkor a biztonsági őrök megjelentek, és finoman szólva, elküldték őket melegebb éghajlatra. Majd egy női biztonsági őr kitessékelte őket, mégpedig elég durva módon: megragadta Lee karját, és kidobta az épületből.

Az énekes természetesen hangot is adott elégedetlenségének a Twitteren: „Ha az én klubbom lenne a Corinthian, én érezném magam kellemetlenül az őrök helyében a viselkedésük miatt.”

Lee-t állítólag azért dobták ki, mert szexuális kapcsolatot létesített egy nővel a klub mellett – bizonyíték természetesen nincs erre. Az énekes szerint ez hihetetlen bánásmód, a glasgow-i klub pedig most jó pár látogatót elvesztett, sokan kifejezték nemtetszésüket a klub oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek