Starity

Csinálj magadnak lélegzetelállító, füstös szemeket!

2013. augusztus 05. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bulikon már szinte alapkövetelménynek számító füstös szemeket igen egyszerű elkészíteni. Lássuk, hogyan csináld!

hirdetés
Csinálj magadnak lélegzetelállító, füstös szemeket!

A bulikon szinte már alapkövetelmény a füstös szempár, ezért mi segítünk neked, hogy elkészítsd otthon, egyszerűen. Csak egy tükörre és némi sminkcuccra lesz szükséged. Kövesd az alábbi pontokat, hogy kedvedre megfelelőre cicomázd a szemeid.

Mire lesz szükséged ehhez?

Mindössze sötét és csillámos vagy színes szemhéjfestékre, szemceruzára a kiemeléshez, alapozóra. A barnás füstös szemek kellőképp kölcsönöznek a viselőnek drámai hatást anélkül, hogy túl sötét lenne a sminkje. Az aranyszínű szemhéjfesték szinte minden szemszínhez kiváló, feltűnő, de nem kihívó.

– Vigyél fel egy vékony réteg alapozót a szemhéjaidra, egészen a szemöldöködig. Ez abban segít, hogy a sminket rajta tartsa.

– Válassz egy világos szemhéjfestéket és kend fel a szemhéjaidra.

– Azután keverj bele egy kis sötétebb árnyalatot is. A szemhéjaid egész területén keverd össze az ujjaddal. Ha apró szemeid vannak, kezdd a szemhéjad közepén, ha pedig nagyok, akkor saroktól sarokig haladj.

– Ezután használj sötét szemceruzát a felső szemhéjaidra. Majd keverd össze a legalsó réteggel is, így ez egy füstös hatást fog kölcsönözni. Ha folyékony szemceruzát használsz, pöttyöket nyomj a szemhéjadra, majd azokat kösd össze, hogy egyenes vonalat kapj.

– Majd fejezd be a munkát a szempillafestékkel. Akár műszempillát is alkalmazhatsz a drámaibb hatás kedvéért, de mindenképp a sminkelés végén helyezd fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek