Starity

Jack Osbourne és felesége második gyermeküket várják

2013. augusztus 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013 a sztárbabák éve, a gólya több híresség otthonában is tiszteletét tette idén, nemrégiben pedig kiderült: az Osbourne család is újabb csemetével gazdagodik Jacknek köszönhetően.

hirdetés
Jack Osbourne és felesége második gyermeküket várják

Sharon és Ozzy Osbourne valószínűleg már majd kiugranak a bőrükből örömükben és van is rá okuk: sikeresen rendezték házasságukat; lányuk, Kelly újra egészséges és hamarosan újabb unokát köszönthetnek a családban, ugyanis Jack és Lisa második babája már úton van!

A pár egy év randizás után 2012 októberében kötött házasságot, miután áprilisban kislányuk született, aki a Pearl nevet kapta. Lisa – miután megtapasztalta, hogy milyen is anyának lenni – egy mamablogot indított és az újabb örömhírről itt értesítette követőit a tegnapi nap folyamán.

„Jack és én már nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthassuk veletek: második babánkat várjuk! A második trimeszterben vagyok, jól érzem magam és igyekszem nem megenni mindent, amit a szemem megkíván! Áldottnak érezzük magunkat, amiért a családunk egyre csak növekszik és Pearlnek nemsokára lesz egy kisöccse vagy kishúga, akivel játszhat. Őrület belegondolni, hogy hamarosan négytagú család leszünk!” – lelkendezett a fiatal anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek