Starity

Megfizethető árú ruhákat dobnak piacra az Olsen lányok

2013. augusztus 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos Olsen ikrekről elmondható, hogy rövid pályafutásuk során már igen sokat elértek a filmiparban, hiszen közel 20 filmben játszottak főszerepet és a divatvilágban is kipróbálták magukat nem kis sikerrel.

hirdetés
Megfizethető árú ruhákat dobnak piacra az Olsen lányok

Mary-Kate és Ashley bármihez nyúl is, sikerre viszi. Mi sem bizonyítja ezt a tényt, mint hogy rengeteg közös filmmel, könyvekkel, egy saját cukrászdával és több kozmetikai és divatkollekcióval rendelkeznek. Rajongóik legnagyobb szomorúságára 2004 óta nem vonzottak tömegeket a mozikba, ám ennek ellenére az ikrek nem unatkoznak, hiszen nemrégiben az egyik divatcéggel, a Bik Bokkal karöltve egy új kollekción dolgoznak, mely hamarosan megtalálható lesz az üzletek polcain, méghozzá a kevésbé tehetősek számára is elérhető áron.

Az egyetlen akadály a kollekció darabjainak megvásárlásával kapcsolatban csupán az, hogy a darabok kizárólag Norvégiában és Svédországban kaphatóak majd, így annak, aki néhány Mary-Kate és Ashley által tervezett ruhára vágyna, igen hosszú utat kell megtennie az üzletekig.

„Ashley és én már nagyon izgatottak vagyunk a Bik Bokkal való együttműködés miatt. Úgy érezzük, hogy ez a kollekció kifejezi majd a mi sajátos stílusunkat és csatlakozunk a skandináv lányokhoz.” – nyilatkozta Mary-Kate, melyet Ashley is megerősített. „Élveztük a Bik Bok csapatával való tervezési folyamatokat és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy ellátogassunk Oslóba és Stockholmba, hogy elkezdjük az első három kollekció népszerűsítését augusztusban.”

Azt is megtudtuk, hogy az ikrek által tervezett darabok között rengeteg feketét találunk, emellett pedig előtérbe kerülnek a bő szabású darabok és a bőr mint anyag. A kollekció darabjainak ára pedig 20 és 500 euró között fog mozogni, hogy azok is kedvükre viselhessék az Olsen névvel fémjelzett ruhákat, akik kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy vagyonokat költsenek egy-egy alkalomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek