Starity

Hilary Duff több gyereket szeretne

2013. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Férjével, Mike Comrie-vel igaz, már van egy kisfiuk, de szeretnének neki a későbbiekben kistestvért.

hirdetés
Hilary Duff több gyereket szeretne

A 25 éves színésznőről nemrég jelentek meg a hírek, miszerint visszamegy a stúdióba, és folytatja karrierjét a zeneiparban is. Ezután már nem csak a 16 hónapos kisfiával fogja tölteni ideje nagy részét.

A kis Lucával jelent meg a Repcsik premierjén, ahol interjút készített vele az E! News. Az anyaságról, a terhesség utáni időszakáról beszélt, valamint szóba került az is, hogy az apróság beszél-e már.

„Sokat beszél. Már mond olyan szavakat, mint a kutya, macska, anyu, sajt”azt is elárulta, még nem mindig érti, mit is szeretne gyermeke vele közölni. Luca kitalált magának egy saját nyelvet, ezzel gondolkodásra bírja szüleit, hogy kitalálják, mit is akar mondani.

Hilary nemrég fejezte be a Flock of Dudes filmjének munkálatait. Egy nyilatkozatában elárulta, szeretnének férjével kistestvért Lucának. „Úgy gondolom, mindenképp szeretnénk több gyereket. Lehet, hogy a két- vagy háromgyermekes típushoz tartozom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek