Starity

Anna Kendrick lemezt dob a piacra?

2013. szeptember 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tökéletes hang legnépszerűbb dala, a Cups, amelyből már klip is készült, a boltokban is kapható lesz, továbbá Anna aláírt egy lemezszerződést a Republic Recordsszal.

hirdetés
Anna Kendrick lemezt dob a piacra?
Fotó: Marc Hom/GQ

Idén márciusban mutatták be Magyarországon a Tökéletes hang című filmet, amelyben Brittany Snow és Rebel Wilson mellett Anna Kendrick hangja is felcsendül. A leginkább fiatalok körében népszerű zenés film számos mai és régi slágert tartalmaz, egy dal azonban igazi internetszenzáció lett, ez sarkallta Annát arra, hogy klipet forgasson hozzá.

A dal és a klip is bekerült a top tízes listák élére az Egyesült Államokban, így nem is meglepő, hogy kislemez formájában is elérhetővé válik – az Egyesült Királyságban október 28-ától – számolt be a Digital Spy.

A Cups egy hosszabb és átkeresztelt változata a When I'm Gone című dalnak, amely keletkezése még az 1930-as évekre tehető. Anna Kendricknek jelenleg hat filmes produkciója van – a film folytatása is várható –, de nemrég aláírt egy lemezszerződést a Republic Recordsszal is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek