Starity

A Velencei Filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai I.

2013. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak színésznők, akik soha nem tudnak hibázni – a Velencei Filmfesztivál hosszára való tekintettel több részben mutatjuk be a Velencében megjelent, legstílusosabb színésznőket.

hirdetés
A Velencei Filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai I.

Scarlett Johannson Atelier Versace-ruhája aratta az egyik legnagyobb sikert. A gyönyörű színésznő az Under the Skin filmjének bemutatóján viselte ezt a fekete estélyit, gyémánt Bvlgari-ékszerrel.

A francia modell-színésznő Laetitia Casta egy Chanel Haute Couture-ruhát viselt, melyhez hasonlót Palvin Barbarán is láthattunk már. Az estélyiválasztás annál is inkább jó, mivel a tavalyi ruhái igencsak félresiekrültek Laetitiának.

Sandra Bullock hamar a divatkritikusok kedvencévé vált! A színésznő mostanában a tökéletes ízlés mintapéldája, számos listában találkozhattunk vele mint a legjobban öltözött színésznő. A Gravitáció premierjén egy piros J Mendel-ruhát visel – csodaszép!

A kolumbiai Catalina Sandino Moreno egy zöld Emilio Pucci-ruhában érkezett a Medeas promózására tegnap. A ruha egy 2014-es resort kollekcióból való és remekül illik a színésznőhöz.

Dakota Fanning Elie Saab-estélyije nem is lehetne ennél tökéletesebb! Igazi királykisasszonyos ruha, mely a tervező 2013-as őszi kollekciójából származik, s csak ez az egy darab létezik belőle a világon.

Selena Gomez a hihetetlenül jó stílusáról ismert, s a vörös szőnyegen csakis az egyik legmenőbb divattervező, Donatella Versace Atelier ruháiban szeret villogni. A ruha csodálatos, az egész szett szuper, ám hátul sajnos nem úgy állt az énekes-színésznőnek, ahogy kellett volna...

Bár Freida Pinto narancssárga Miu Miu-miniruhája inkább egy diszkóban állná meg a helyét, sem egy filmfesztiválon – kétségtelenül az egyik leggyönyörűbb volt még így is. A ruhát és az egész szettet imadjuk – ám egy hosszabb fazon lehet, alkalomhoz illőbb lett volna.

Eva Riccobono Armani Privé-csipkeruhája kétségtelenül nagyon gyönyörű, ám a távolból sokan nem tudták eldönteni, hogy van-e a színésznőn ruha vagy sem. A cipőválasztás viszont tökéletes volt, ami színben is tökéletesen passzolt az estélyihez.

Vanessa Hudgens a Spring Breakers vetítésén mutatkozott ebben a meseszép Temperley London-ruhában, mely flitterekkel volt kirakva. A Giuseppe Zanotti- arany kistáska tökéletes kiegészítője ennek az estélyinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek