Starity

Megjelent Christina Stürmer új klipje

2013. szeptember 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ich hör auf mein Herzhez videoklip készült, amely néhány napja került fel a Universal oldalára.

hirdetés
Megjelent Christina Stürmer új klipje

Christina Stürmer legújabb albuma, a Hör auf dein Herz (Hallgass a szívedre) idén áprilisban jelent meg, és rögtön a listák élére került. Az ezt megelőző kislemez, illetve videoklip pedig március 15-én, mindenféle előzetes bejelentés nélkül jelent meg a Millionen Lichter (Milliónyi fény) című dalához.

Ezt követően bejelentette, hogy koncertsorozatot indít Hör auf dein Herz néven, a fellépések májusban kezdődtek, először harmadikán, Münchenben adott nagyszabású koncertet. Végül május 18-án azt a nagyszerű hírt osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán keresztül, hogy együtt fog színpadra lépni a legendás Jon Bon Jovival, aki Because We Can nevű turnéjával Németországot járta.

A legújabb klipje leforgatására is maradt ideje: a munkálatok augusztus elején kezdődtek, és négy nappal ezelőtt értek véget. A YouTube-ra csak egy egyperces részlet került fel, a teljes klip a Universal Deutschland oldalán tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek