Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

2013. szeptember 11. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra is nagy a botrány a Szürke ötven árnyalata körül, de vajon mi a helyzet a Csontváros, a Jurassic Park és a Karib-tenger kalózai folytatásával?

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

Csúszik a Végzet ereklyéi folytatása

A Hamuváros produkciós munkálatait még el sem kezdték, de a Constantin Film bejelentette, hogy csúszni fognak a forgatásokkal.

A film 9,3 millió dollárral nyitott, jelenleg valamivel több mint 37 milliót tudhat a magáénak a 60 milliós büdzséből. Így olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a folytatás mozikba sem kerül. Zwart ennek ellenére megerősítette, hogy visszatér rendezőként a második részhez, sőt, Lily Collins, Jamie Campbell Bower és Kevin Zegers mellett Sigourney Weaver is feltűnhet.

*

Februárban forgatják az Éjszaka a múzeumban harmadik részét

Ben Stiller és a rendező, Shawn Levy ismét összeállnak a harmadik rész erejéig, melyet Vancouverben és Londonban forgatnak majd – írja a Production Weekly.

Továbbra is a múzeum őre, Larry Daley (Stiller) körül forognak az események, aki felfedezte, hogy a teremtmények a sötétség leszállta után életre kelnek, de a történetet egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A tervek szerint jövő karácsonykor kerül a mozikba.

*

Jason Sudeikis Kirsten Dunsttal forgat

A Családi üzelmek sztárja csatlakozott a Sleeping With Other People stábjához, amely történetét a Koszorúslányok szerzője, rendezője, Leslye Headland írta.

A filmben Sudoku egy olyan nőhöz vonzódik (Dunst), aki nem ismeri a hűség fogalmát. A producerek közt olyan nevek vannak, mint Will Ferrell (Anchorman), Adam McKay (Step Brothers) és Jessica Elbaum.

*

Egy évet csúsznak a kalózok

A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (A Karib-tenger kalózai: A halott nem beszél) forgatási munkálatai még el sem kezdődtek, de már most tudják, hogy egy évvel később, 2015 júliusa helyett 2016 nyarán kerül a mozikba.

A producer, Jerry Bruckheimer a The Hollywood Reporternek erősítette meg a híreket, valamint elmondta, hogy a forgatókönyv még kész sincs.

*

Új címet kap a Jurassic Park

A Universal Pictures már készíti a negyedik Jurassic Park-epizódot, amely 2015. június 12-én kerül a mozikba Colin Trevorrow rendezésével, ám a stúdió most bejelentette, hogy Jurassic Park helyett Jurassic World néven készül a folytatás.

A forgatókönyvet Trevorrow és Derek Connolly készíti, és a hírek szerint víz alatti dínókkal is találkozhatunk majd.

*

Szürke: az internet 60%-a elégedetlen

Nemrég jelentette be EL James, a Szürke ötven árnyalata szerzője, hogy Charlie Hunnam és Dakota Johnson alakítják majd a főszereplőket. Továbbra is nagy a visszhang, több petíció és szavazás indult lecserélésük érdekében.

A DigitalSpy kiderítette, hogy a könyv fanatikusainak nagyjából hatvan százaléka elégedetlen a főszereplő-választással, mindössze 36,1%-uk támogatja Dakotát és Charlie-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek