Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Leighton Meester

2013. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leightont Blair Waldorfként ismerhettük meg a népszerű Gossip Girl sorozatban. A lány a színészkedés mellett az énekesi pályán is megállja helyét, emellett modellként is ismert.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Leighton Meester

Azonban hiába a gyönyörű, bájos külső, még bizony róla is készültek olyan fotók, amelyek nem éppen előnyösek. Lássuk tehát Leighton legszebb és legrosszabb címlapfotóit, az előbbivel kezdve:

Cosmopolitan – 2010. szeptember

A színésznő igazán bájosan fest ezen a címlapon, a szolid smink remekül harmonizál a rózsaszín ruhával, az ehhez társuló háttér pedig igazán vidám, csajos hatást kelt – pont amilyennek a magazinnak lennie kell.


Allure – 2011. január
Leighton gyönyörű ezen a képen, akárcsak egy mesebeli hercegnő. A halványvörös rúzs remekül passzol kevéske sminkjéhez, az arcát keretező lágy hajtincsei pedig igazán bájos hatást keltenek.


Glamour – 2011. február

Az énekesnő csodásan fest ezen a 2011-es címlapfotón. Ruhája kiemeli karcsú alakját, a vörös rúzs pedig pompásan áll neki. Ez alkalommal a szerkesztők is jól bántak a színekkel, Leighton bőre igazán tökéletes, a Photoshoppal sem nyúltak mellé.


Joy – 2012. április

Ha rápillantunk erre a fotóra, leginkább a “bájos” és az “aranyos” jelzők juthatnak eszünkbe. Meesternek remekül áll ez a kék ruha, és megint csak jó ötlet volt a szolid, visszafogott smink.


L’Officiel – 2011. május

Ez a kép elegáns, letisztult hatást kelt. A narancssárga remekül áll a színésznőnek, és azt sem bánjuk, hogy gyönyörű haja hátra van fésülve. A szerkesztők kitettek magukért.


A legrosszabb címlapfotók:

Seventeen – 2009. március

A Photoshop – mint olyan sokszor – ismét elrontotta a képet. Az énekesnő bőre szinte túl makulátlan, a karja természetellenesen vékony, és ebben a ruhában az alakja is igen furcsa, nem beszélve arról, hogy nem éppen előnyös szögből lett lefotózva.


Cosmopolitan – 2010. október

Amellett, hogy a háttér nem túl előnyös, a Photoshoppal is alaposan mellélőtt a Cosmopolitan. Leigh karjai, lábai, nyaka és mellkasa hófehér, ezzel szemben az arca igencsak barnára sikeredett – mintha odavágták volna a fejét.


Nylon – 2010. május

Ajjaj. Nemhogy Leighton arcformája teljesen más, mint egyébként, olyan színe van, akár egy hullának. Nem mondhatunk mást, csak hogy a Photoshop ismét sokat rontott a képen.


Cosmopolitan – 2011. május

A Gossip Girl sztárja most nem igazán hasonlít a bájos Blair Waldorfra. Leighton arcformája megint csak elég furcsára sikeredett, inkább vicsorog, mintsem mosolyog, emellett az egyébként előnyös ruha szinte egybeolvad az azonos színű háttérrel.

Glamour – 2010. július

Nem éppen egy szerencsés címlapfotó. Leighton felkarjai túlságosan vékonyak, ráadásul ez a színes smink sem áll neki jól, amit egyébként a színes kiegészítőkhöz igazítottak. És hová tűntek a mellei?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek