Starity

Ashley Tisdale és Rebel Wilson gyümölcsökben forgatnak

2013. szeptember 20. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén indul egy új komédiasorozat Super Fun Night címmel, melynek forgatásai elkezdődtek, ráadásul Ashley Tisdale és Rebel Wilson gyümölcsökből készült bikiniben álltak a kamerák elé.

hirdetés
Ashley Tisdale és Rebel Wilson gyümölcsökben forgatnak

Rebel Wilsont nyugodtan nevezhetjük bátornak a divat terén, hiszen ha választania kell ruhadarabok között, sokszor a vicces mellett dönt. Stílusa nem változott, szeptember 18-án sem, ugyanis görögdinnyéből készült melltartóban forgatta új sorozatát. De Rebel mellett a komédiaszéria másik szereplője, a remek stílusérzékkel megáldott Ashley Tisdale is gyümölcsöt ragatott a forgatás során: ő kókuszdiókkal takarta el kebleit.

Míg az ausztrál színésznő görögdinnyéjéhez rózsaszín alsónemű párosult, addig a HSM filmsorozat által híressé vált szőkeség lila tollat is kapott. A melltartókat Los Angelesben készítették el, miután azokat megrendelték a sorozat luau témájú jelenetéhez.

Rebel nemrég a New York Magazine-nak azt nyilatkozta, mindent képes megtenni azért, hogy a közönséget meg tudja nevettetni: „Én nem vagyok hiú, színésznő vagyok. Ha valami nevetésre késztet másokat, nincs problémám azzal, hogy kínos helyzetbe hozzam magam. A karakter a lényeg. Ez nem az én egóm.

Fotók: Bleu/Rayne/JFXimages/WENN.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek