Starity

A Star Trek sztárja is visszatér Álmosvölgybe

2013. szeptember 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárjával interjút készített az Access Hollywood – infómorzsákat kaptunk a sorozat folytatásával kapcsolatban.

hirdetés
A Star Trek sztárja is visszatér Álmosvölgybe

„Nem tudom, hogy Abbie és Ichabod kapnak-e neveket – kezdi Tom a riporternek, akinek az az első kérdése, vajon a Delena–Stelena kapcsolatokhoz hasonlóan elnevezik-e rajongóik a két főszereplőt. – Hallottam, hogy van ilyen: ‘IchAbbie’ vagy ‘CrAbbie.’ Szerintem a CrAbbie lesz a befutó.”

– Milyen volt a premier estéje? Fenn vagy a Twitteren, láthattad, ahogy elfajulnak a dolgok a műsor miatt...

– Nagyon klassz volt! A Foxnak egy nagyon, nagyon jó csapata van, akik biztosra mentek, hogy mindenki tudjon rólunk.

– Kapsz telefonhívásokat a premier óta?

– Ó, igen, rögtön anyámtól másnap reggel. Rákeresett a Google-ön a fogadtatásra és gratulált.

– A premierepizódban megismertünk John Chót. Mi van a sokkoló halálesetekkel? Amikor az emberek meglátták őt, azt gondolták: ‘Ó, yeah, John Cho szerepel benne!’ Majd olyanná vált az egész, mint A Trónok harca első évada.

– (nevet) Ó, igen, egészen... A jó dolog Sleepy Hollow-ban, hogy sosem tudhatod, ki hal meg és mikor. De ahogy megmutattuk, bárki visszatérhet, a halál nem jelent sokat a mi kis álmos völgyünkben. Szóval várhatjátok a sokkoló haláleseteket és visszatéréseket. John Cho valóban ismét feltűnik majd, de nem úgy, ahogy a rajongók várnák – szerk.]

– Ichabod felesége, Katrina egy más világban ragadt. Számíthatunk arra, hogy kiszabadítja őt?

– Igen. Az apokalipszis megelőzése mellett Ichabod elsődleges célja, hogy kitalálja, a felesége hogyan is rekedt ebbe a purgatóriumba a szuperdémonok közt. Míg Ichabodnak ez a fő célja, addig Ichabodnak és Abbie-nek együtt az apokalipszis megelőzése jár a fejében.

– A rajongók máris Ichabod és Abbie kapcsolatában reménykednek, noha Ichabod házas ember.

– Ahogy mondod, s mivel a halál semmit sem jelent a Sleepy Hollow-ban, Ichabod ténylegesen házas – annak ellenére is, hogy számtalan csábítás kísértésbe ejtheti.

– Nyitott lennél egy lehetséges szerelmi jelenetre?

– Nem mernék spekulációkba bocsátkozni, de hamarosan egy újabb nő is megjelenik, Abbie testvére. Ichabod három nő közül választhat.

– Mit gondolsz, Ichabodot láthatjuk valaha is farmerban, a csizmája és szerkója nélkül?

– Nem tudom. Ha egy másik világba transzportálsz, 250 év elteltével – Ichabod esetében –, megpróbálsz foggal-körömmel ragaszkodni ahhoz, amid maradt. És itt konkrétan erről van szó, semmije nem maradt neki.

– Beszéljünk a humorról! Elképesztően vicces jeleneteitek vannak, például amikor autóztok... kapunk több ilyet is?

– Igen, abszolút! Fejen találtad a szöget. Egyszerre maradhatunk komolyak, drámaiak és cóviccesek. Az írók, Alex Kurtzman, Bob Orci és Len Wiseman az első naptól azt mondogatták, hogy a humor a kulcs. És tényleg bevált.

A Sleepy Hollow következő epizódja ma kerül adásba este kilenc órakor a FOX csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek