Starity

Itt vannak az American Hustle karakterposzterei

2013. október 04. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban idén decemberben kerül bemutatásra David O. Russell új filmje, American Hustle címmel. A sokat ígérő trailer után most befutottak hozzá a karakterposzterek is, szám szerint öt darab.

hirdetés
Itt vannak az American Hustle karakterposzterei

David O. Russell már bizonyította, mit tud kihozni színészeiből, hiszen mindössze két filmjéből (A harcos, Napos oldal) heten is begyűjtöttek egy Oscar-jelölést, és végül Christian Bale, Melissa Leo és Jennifer Lawrence el is vitték a jelentős szobrocskát. 2013-as American Hustle című mozijának szereposztása papíron az idei év egyik legjobbjának hangzik.

A 70-es évek végén nagy port kavaró botrányon alapuló film középpontjában a zseniális szélhámos, Irving Rosenfeld (Christian Bale) áll, aki csábító brit partnerével (Amy Adams) kénytelen egy zavarodott FBI-ügynökkel (Bradley Cooper) együttműködni, befolyni a maffia világába, és más szélhámosokat, csalókat és bűnözőket leleplezni. A történet során valahogy még képbe kerül majd Irving kiszámíthatatlan felesége (Jennifer Lawrence), és Camden meglehetősen ingatag polgármestere (Jeremy Renner) is. Főbb szerepekben még Robert De Niro, Louis C.K. és Michael Peña.

A film limitáltan december 13-án már bemutatásra kerül az USA-ban, széleskörű terjesztése viszont csak december 25-étől kezdődik majd meg. Az alkotás természetesen az itthoni mozik kínálatában is megtalálható lesz majd, de csak jövőre, január 23-ától.

Bár még nem mutatták be, az American Hustle már most a 2014-es Oscar-verseny óriási esélyesének számít, Russell sorban harmadik rendezői jelölését gyűjthetné be érte. Különböző korai latolgatások szerint Amy Adams a női főszereplői díj egyik nagy várományosa lehet, Jennifer Lawrence és Bradley Cooper pedig az ideihez hasonlóan ismét indulhatnak, csak éppen a mellékszereplői kategóriában.

A nagyszabású és kellően látványos filmet sejtető előzetes már megérkezett egy ideje, korábban jó pár forgatási kép is napvilágot látott, most pedig itt van az öt fő karakter impozáns posztere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek