Starity

Megszületett Alice Evans és Ioan Gruffudd második gyermeke

2013. október 05. 19:07   |   Szerző: Alison Lerman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben érkezett a kis jövevény, a nagy hírről a 40 éves Ioan és a nála két évvel idősebb kedvese számolt be a nagyérdeműnek.

hirdetés
Megszületett Alice Evans és Ioan Gruffudd második gyermeke

Ioan, a büszke édesapa, aki a holnapi napon tölti be 40. életévét, még a nyár közepén jelentette be a terhességet, a szülés után pedig közel egy hónapot vártak a közzététellel. A kis csemete szeptember 13-án született, erről maga a házaspár adott hírt. Ugyan pár nappal korábban a vártnál, de teljesen egészségesen érkezett – rácáfolva a Péntek 13-át belengő mítoszra, hiszen a családnak szerencsét hozott.

„Nagy örömmel tudatjuk, hogy lányunk, Elsie Marigold szeptember 13-án született meg. Ella Betsie kishúgot kapott! Most nagyon hálásnak és áldottnak érezzük magunkat” – nyilatkozta boldogan a Vámpírnaplók sorozat sztárja és férje.

A szülők a 102 Kiskutya című film forgatásán ismerkedtek meg még 2000-ben, azóta alkotnak egy párt. A sztárpárnak egyébként nem Elsie az első gyermeke, idősebb lányuk, Ella már a negyedik születésnapját ünnepelte szeptemberben, aki egyébként nagyon örül húga születésének. Habár a kicsiről fényképet még nem publikáltak, reméljük, hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a csöppség. Gratulálunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek