Starity

A Sleepy Hollow sztárja ágyba vinné a fej nélküli lovast

2013. október 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Beharie-t nem érdekli, ha nincs feje a pasasnak, de a teste rendben van — interjút adtak a sorozat sztárjai.

hirdetés
A Sleepy Hollow sztárja ágyba vinné a fej nélküli lovast

A sorozat háromhetes szünetre tér, legközelebb novemberben jelentkezik a hatodik epizóddal, melyben ismét veszélyben forog főhősünk élete, hiszen rájön arra, hogyha feláldozza magát, minden gond megszűnik létezni Álmosvölgyben.

A hatodik epizódban mutatkozik először a Gyűrűk Ura sztárja, John Noble, valamint visszatér a Star Trek Suluja, John Cho is.

A Buzzfeed egy rövid interjút készített a szereplőkkel, többek közt megtudhattuk, használnak-e dublőröket, és melyik démonnal bújnának ágyba...

– A rajongók az első epizód óta próbálják összeboronálni Ichabodot és Abbie-t. Mit gondoltok, Katrinának mi a véleménye erről?

Katia Winter: Nem hiszem, hogy Katrina örülne neki. Még nem érzékeli, nincs róla tudomása, de egy ponton majd rájön, és egy kicsit dühös lesz — soha ne akarj felbőszíteni egy boszorkát.

Tom Mison: A tűzzel játszol. Boszorka. Nagyon erős barátai vannak, aggódom Abbie miatt.

– Katrina egyáltalán életben van, így Ichabod házas ember? Vagy csak egy szellem?

Heather Kadin: Emberi lény, aki a purgatóriumban ragadt. Hamarosan többet is megtudtok arról, miért került oda.

– Használtok dublőröket?

Tom: Mi végzünk el majdnem mindent, egészen addig, amíg ránk szólnak, hogy ezt és azt ne merészeljétek. Egy nagyon briliáns ember, John Gilbert a kaszkadőröm. Fura volt, amikor küldtem egy képet anyámnak Johnról, és visszaírt: „Istenem, olyan jól nézel ki!”

Nicole: Büszkén kijelentem, hogy a legtöbb mutatványt én hajtom végre. Kivéve egy alkalommal, mikor egy szúrós bokor közé kellett ugranom. Na, az nem én voltam.

– Oké, játsszunk! Szex, házasság, gyilkosság: a démoni kiadás. Válasszatok: Moloch, Fejnélküli, Homokember.

Katia: Talán a fej nélküli lovashoz mennék hozzá, megölném Molochot és ágyba bújnék Homokemberrel. Ő nem rosszfiú.

Tom: Muszáj lefeküdnöm valamelyikkel? Nincsenek női démonok? Na jó, akkor a lovassal szexet imitálok ruhában, Molochot megöljük, nagyon kellemetlen alak.

Nicole: Lefeküdnék Fejnélkülivel, mert.. tudod.. a fejen kívül minden a helyén van. Kinek kell fej? Hozzámennék Homokemberhez, és megölném Molochot, hiszen ő okozza a legtöbb bajt.

Orlando Jones: Lefekszem a fej nélküli lovassal, oké? Még csak nem is kell zacskót húzni a fejére, mert nincs neki! Összekötöm az életem Molochkal, mert legalább játssza a nagyfőnököt, érted...

Az ötödik epizód 7,5 millió nézőt vonzott a képernyők elé, háromszázezerrel kevesebbet, mint az előző rész, ennek ellenére továbbra is rendkívül erős, a napokban befutó DVR-adatokkal együtt is cirka tízmillióan követik nyomon hetente.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek