Starity

Lássuk, mit fog viselni a szépségversenyen Kárpáti Rebeka!

2013. október 26. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Miss Universe döntősei már Moszkvában készülnek a versenyre, a hazánkat képviselő Kárpáti Rebeka pedig Bélavári Zita ruháiban lép majd a kifutóra.

hirdetés
Lássuk, mit fog viselni a szépségversenyen Kárpáti Rebeka!

Október 25-én már minden lány Moszkvába érkezett, hogy három hét alatt felkészüljön a világ legrangosabb szépségversenyének döntőjére. Bár a versenyen a szépség a mérvadó, azonban rengeteget számít az is, hogy a versenyzők milyen ruhában jelennek meg a rendezvényeken és a kifutón.

A 19 éves Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary 2013 cím birtokosa Bélavári Zita által tervezett ruhákban mutatkozik majd a zsűri és a közönség előtt. A tervező egy modern, könnyed és fiatalos alkalmi koktélruhát tervezett, amiben megtalálhatók a magyaros stílusjegyek is.

„Sok ország nevez erre a fordulóra jelmezszerű ruhacsodákkal, amely inkább sok, mint ízléses. Az én célom most az volt, hogy egy letisztult, mégis feltűnő öltözék szülessen. A végeredmény, mely egyrészről a magyar népviseletek általános sziluettjeiből, másrészről a matyóöltözékek egyedi, karakteres részleteiből, motívumaiból, formáiból inspirálódott, leghangsúlyosabb elemei a plisszírozott felületek játékos megjelenítése, az áttetsző anyagok játéka, valamint a fekete-fehér-piros színkontrasztok” – mesélte a tervező a Life.hu-nak.

A nemzeti ruhák november 3-án kerülnek bemutatásra, ahol a 86 induló közül a zsűri kiválassza a legjobb tizet, majd a döntőn kiderül, ki nyerte el a Best National Dress díjat. Ezen a gálán Rebeka egy csipkés, könnyed és sűrűn ráncolt szoknyát vesz majd fel, mely kiemeli vékony derekát és romantikus, érzéki megjelenést kölcsönöz neki.

„Rebeka estélyije csipke alapruhából, valamint egy könnyed, sűrűn ráncolt, oldalt sliccelt, hátul pedig uszályban végződő selyem, muszlin szoknyarészből áll. Az alapruha eleje, egy csipke applikációval kirakott, buja dekoltázst mutató mellrészből áll, mely a hátán tovább folytatódva egy kámzsás megoldással zárul” – mutatta be ezt a darabot is Bélavári Zita.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek