Starity

Bella Thorne: „Katy Perry inspirál a zenében"

2013. október 29. 13:01   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella, a Just Jarednek adott exkluzív interjújában mesélt közelgő albumáról, filmes szerepeiről, a Halloweenről, kedvenc Shake It Upos emlékeiről és az őt inspiráló művészekről is.

hirdetés
Bella Thorne: „Katy Perry inspirál a zenében"

A JustJared.com heti reflektorfényében ezúttal a tizenhat éves Bella Thorne volt, akit nemcsak kifaggattak a projektjeiről, példaképeiről, hanem egy fotósorozatot is készítettek vele.

„Minden nap új emlékeket hoztunk létre. Sok mókában volt részünk a műsorban, csak együtt voltunk és viccelődtünk. Zendaya és én mindig mókáztunk és van egy ilyen saját titkos nyelvünk. Amikor az emberek velünk lógnak, az egy kicsit furcsa, mert nem tudnak mit mondani – osztotta meg Bella egyik kedvenc emlékét a Shake It Up forgatásairól.

- Milyen volt a tizenhatodik születésnapod?

- Ó, nagyon mókás volt. Elmentünk vacsorázni, és ott volt az összes barátom és a családom. Tényleg szép volt.

- Mi volt a kedvenc ajándékod az estéről?

- Nos, szeretem, mikor az emberek ajándékot adnak és dolgokat, amire tényleg szükséged van, szóval kértem a nővéremtől egy új borotvát. Megvan az az egyfajta borotva, amit szeretek és megszállottja vagyok, de nem tudtam mi a neve. Elmagyaráztam neki, elment és vett nekem egy rakással. Én meg így reagáltam, amikor odaadta: „Ezaz, köszönöm!

- Mit vett a barátod, Tristan Klier neked?

- Egy nyakláncot kaptam tőle.

- Most, hogy már 16 éves vagy, legálisan vezethetsz. Megszerezted már a jogosítványodat vagy az autódat?

- Nem, én nem igazán szeretnék vezetni. Ez túl félelmetes, és én egy vagyok azok közül az emberek közül, akik ha kipróbálnak valami újat, annak tökéletesnek kell lennie. Tehát ha megpróbálom, olyan leszek, hogy „Nem SMS-ezhetsz, miközben én vezetek!

- Hallottuk, hogy egy filmet forgatsz Új-Mexikóban, el tudnál mondani nekünk róla többet?

- Big Sky a neve és remek színészeink vannak. Nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdhetek dolgozni a rendezővel, aki csinálta a We Are What We Are-t és ez egy csodálatos film. Alapvetően a karakteremnek agrofóbiája van. Ez egy félelem a külvilágtól, így nem tud kimenni a szabadba.

- Meddig forgatjátok a filmet?

- Három hétig.

- A legutóbbi forgatásod Steve Carell-lel és Jennifer Garnerrel zajlott az Alexandrer and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day kapcsán, milyen volt velük dolgozni?

- Nagyon jó volt, mind elbúcsúztunk Steve-től, mivel ez volt az utolsó napja a forgatáson. Ő nagyon vicces és édes, és mókás, mikor egy jelenetet forgatsz vele, hiszen nagyon nehéz, hogy ne bakizd el! Tényleg vicces.

- Mi volt a legmókásabb dolog a forgatáson?

- A gyerekek, akik Steve gyerekeit játsszák, lejátszottak egy dalt és együtt táncolva mondtak búcsút neki, és leírták ezt meg minden. Nagyon mókás volt!

- Milyen volt a forgatás Drew Barrymore-ral a The Familymoonban [Blended]?

- Ő csodálatos és nagyon szeretem őt. Még ajándékot is küldött nekem a születésnapomra, én meg csak „Aww, ez nagyon édes!”. Emlékezett meg minden. Elképesztő nő.

- Mit adott neked Drew a születésnapodra?

- Küldött nekem virágokat és egy üdvözlőkártyát. Ez fergeteges, mert soha nem gondoltam volna, hogy elmondhatom: „Ó, igen, Drew Barrymore küldött nekem virágokat a születésnapomra!

- A Shake It Up másik sztárja, Zendaya legutóbb szerepelt a Dancing with the Starsban. Valaha fontolóra fogod majd venni, hogy csinálj egy ilyen műsort?

- Én a filmekre fókuszálok, nem annyira a realitykre.

- Milyen volt az átváltozás, kisképernyőn való szereplésből mozifilmeken dolgozni néhány legnagyobb névvel az iparágban?

- Ez őrület, de én mindig filmeket akartam készíteni. Ez mindig is a szerelmem volt, tehát mindig úgy éreztem végül itt fogok kikötni.

- Nyilvánvalóan sokoldalú tehetség vagy. Tudsz színészkedni, táncolni, modellkedni, és énekelni. Mit tudsz elmondani nekünk a közelgő albumodról?

- Arra számíthattok, hogy ez más lesz. Nem vagyok az a művész, aki csak annyit mond, hogy „Ó itt van, amit találtam... a hangulatom. Azt akarom, hogy minden dal különböző legyen, és legyen egy-egy mindenki számára. Lesz olyan, ami egy indie dalra hasonlít, van olyan, mint egy R&B-szám, tehát amikor valaki hallgatja az albumot, én tényleg remélem, hogy talál majd köteléket a dallal.

- Milyen közel vagy ahhoz, hogy befejezd az albumot?

- Egy kicsit messze, mivel folyton elhúzódom a filmek felé. Tényleg nehéz dalokat felvenni, mikor Afrikában vagy.

- Ki inspirál téged, mint művész?

- Azt mondanám, hogy leginkább Katy Perry. Mint Katy, én sem énekeltem a műsorom előtt még soha, tehát álmomban nem gondoltam volna, hogy énekelni fogok, vagy hogy tudok énekelni. Tény, hogy tudod, nem mindenki születik csodálatos hanggal, de ha elég keményen dolgozol, eljutsz oda. Én az ő énektanárával vagyok valójában, szóval így tényleg inspiráló történeteket hallani róla, és ez eszembe juttattatja, hogyha neki ilyen elképesztő a hangja és őszintén dolgozott rajta, az azt jelenti, hogy én is el tudom érni.

- Kivel dolgoznál együtt legszívesebben?

- Lil Wayne-nel. Én nem az az ember vagyok, aki sokkot kap, ha találkozik egy sztárral, de tudom, ha valaha is találkoznék Lil Wayne-nel, nem lennék képes beszélni vele.

- Mi a legutóbbi dal amit letöltöttél az iTuneson?

- A 23 Miley Cyrustól.

- Mik a terveid Halloweenra? Beöltözöl?

- Dolgozom. Előző évben, Halloween napján, nyuszi voltam. Volt egy aranyos tornadresszem, harisnyám, készítettem kicsi bajuszt, tettem a rá csillámot, és voltak nyuszi füleim, kis farkam, és balerinacipőm.

- Mi a legfélelmetesebb halloweeni élményed?

- Nem gondolom, hogy nekem valaha is volt ijesztő halloweeni élményem. A karakteremnek a műsorban volt, de nekem nem.

- Mi a legutolsó film, amit elmentél megnézni a moziban?

- Meg akartam nézni a Gravitációt, ez volt az utolsó film, amit igazán látni akartam. Az egész családom látta, nélkülem! Milyen szívtelen ez? Szeretem Sandra Bullockot, látni őt, ahogy játssza a szerepét, ez nagyon jó volt.

- Mi a kedvenc Sandra Bullock filmed?

- Azt hiszem, a Nász-ajánlat.

- Kire nézel fel a színészet világában?

- Szeretem Natalie Portmant, Emma Watsont és Rachel McAdamst.

- Mi teszi ezeket a színésznőket vonzóvá számodra?

- Csak az, hogy ők valódiak, nem játsszák meg magukat.

- Mit csinálsz következőnek a Big Sky után?

- Egy másik filmet fogok készíteni novemberben, és ezután megyek csinálni még egy Voltage-filmet Joel Silverrel, aminek a neve Home Invasion.








Fotók: Justin Campbell/JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek