Starity

Michael Trevino New Orleansba fog látogatni

2013. november 02. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tyler Lockwood hamarosan feltűnik az ősök territóriumán, ahova valószínűleg Klaus miatt keveredik majd.

hirdetés
Michael Trevino New Orleansba fog látogatni

Mérföldkőhöz érkezett Caroline és Tyler kapcsolata a Vámpírnaplók legutóbbi epizódjában, ugyanis a lány kimondta a végszót, amikor Michael Trevino karaktere kisétált az ajtón, ezáltal pedig életéből is. Kedvenc vérfarkasunk indokául az ördögi hibrid, Klaus szolgált, aki kettejük közé állt, hiszen kiüldözte Tylert Mystic Fallsból és édesanyját is megölte, ami miatt a fiú valószínűleg bosszút forral majd a közeljövőben.

Ezután érlelődött a rajongókban a kérdés, hogy vajon fel fog-e tűnni a Trevino által megformált szereplő a testvérsorozatban, hogy beteljesítse tervét. A spekulációknak pedig nemrég maga Michael vetett véget, ugyanis elárulta az Entertainment Weeklynek, hogy nemsokára láthatják a nézők a The Originalsban.

„Sok rajongó mérges amiatt, hogy Tyler meghozta ezt a döntést, hiszen épphogy megjelent, máris lelépett. Elég nagy visszhangot keltett a Twitteren, de annyit akarok csak mondani, hogy mindenre lesz majd magyarázat és úgy gondolom, Tyler jóvá fogja tenni ezt, amikor feltűnik a The Originalsban. Szerintem mindenki boldog lesz, amikor meglátják, hogy min ment keresztül és a tervéről is lehull a lepel” – mesélte a színész.

Trevino véleménye szerint Klaus azért szeret így játszadozni karakterével, mert a lelke mélyén kedveli őt és unatkozni sem szeretne, az pedig örömmel tölti el, ha kiszúrhat Tylerrel. De elárulta még azt is, hogy a szerelmesek szakítása nem volt könnyű jelenet, mivel az ilyen érzelmes felvételek általában egyikükben semmilyen érzést sem keltenek, míg a másik elérzékenyül, most viszont mindkettejüket megérintette a búcsúzás fájdalma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek