Starity

Visszatér a ByTheWay az X-Faktorba

2013. november 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bozsek Márk sokak meglepetésére tegnap kilépett az X-Faktorból, de a showt nem akarják egy héttel korábban befejezni, így kénytelenek voltak visszahozni egy kiesett versenyzőt.

hirdetés
Visszatér a ByTheWay az X-Faktorba

Mint tegnap megírtuk, Bozsek Márk visszalépett az X-Faktorból. Az egyik legesélyesebbnek tartott énekes nem érzett magában elég erőt és kitartást a verseny folytatásához, így végül kiszállt, helyét pedig az előző kieső, a ByTheWay veszi át.

„Lehetne kevesebb versenyzővel folytatni, de akkor nem tartana addig a műsor, ahogy terveztük, ezért azt a döntést hoztuk Herman Péter ­kreatív producerrel és Kolosi Péter programigazgatóval, hogy az utolsó kiesőt, vagyis a ByTheWayt hozzuk vissza. Az X-Faktor szabályai ezt megengedik, ez a logikus megoldás” – nyilatkozta a Blikknek Schiwert-Takács László, az RTL kreatív producere, aki magánvéleményben hozzátette, szerinte Márk bátor döntést hozott, hogy lemondott más javára a távozással.

Bár a színész-énekes a Barátok köztben is megvillantotta már énektudását, karrierje nem indult be. Az X-Faktorban szeretett volna elrugaszkodni ezen a pályán, de az ötödik élő show előtt kiszállt, több tehetséges, a mentorházban kiesett zenésztől elvéve a helyet és lehetőséget.

„Márk lejött a főpróba után – ami egyébként jól sikerült – a színpadról. Sétálgatott, aztán derült égből villámcsapásként előállt azzal, hogy nem akarja és nem tudja folytatni az X-Faktort. Nagyon csalódott lettem, mert a legtöbb munkát bele kellett tennem, főleg a lelki oldalon. Sokszor beszélgettünk, hogy miért kellene végigcsinálnia az egészet, de úgy tűnik, nem sikerült rá hatnom. Voltak erre utaló jelek korábban is, elégedetlen volt magával, más versenyzőket többre tartott. Úgy érzem, most jött el az idő, amikor megértettem, nem törhetem össze azzal, hogy az akaratomat rákényszerítem, elfogadtam a döntését” - magyarázkodott mentora, Geszti Péter, aki bizakodik abban, hogy a későbbiekben hallat még magáról a fiú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek