Starity

Nicole Kidman a biokertje megszállottja

2010. augusztus 23. 20:08   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidmanről mostanában alig hallani. Szinte egyáltalán nem filmezik, a sajtó sem igazán foglalkozik vele, hiszen már-már elbújik a világ elől. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is dolgozik...

hirdetés
Nicole Kidman a biokertje megszállottja

Az ausztrál színésznőnek csak nehezen született meg a gyermeke, így nyilván való, hogy igencsak körültekintően neveli kislányát. A híresség a bio gazdálkodásra esküszik. A kert körüli teendőket saját maga végzi. Órákat tölt azzal, hogy gondozza a kertet, leszüreteli a gyümölcsöket és betakarítja a zöldségeket. Így 100%-ig biztos lehet abban, hogy kislánya egészséges élelmiszereket fogyaszt.

Nicole lelkesedése férjére, Keith Urbanre is átragadt. A család barátai szerint az Oscar-díjas színésznőt egyáltalán nem zavarja, ha piszkos lesz a keze. Sőt örül, ha férjével együtt kertészkedhet.

Azt egyelőre nem tudni, mikor tér vissza a filmvászonra a sztár, de az biztos, hogy nagyon odafigyel gyermeke egészségére. Igazán példamutató!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek