Starity

Bereczki Zolinak kihívás lesz Michael Jackson-dalt énekelnie

2013. november 12. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar Michael Jacksonként is emlegetett Bereczki Zoli a Sztárban sztár következő adásában a pop királyának bőrébe fog bújni, ez pedig sok nézőnek szemet szúrt.

hirdetés
Bereczki Zolinak kihívás lesz Michael Jackson-dalt énekelnie

A Sztárban sztár nézői szerint a készítők szándékosan segítik Bereczki Zoli továbbjutását, ezért kapta Michael Jacksont a következő adásra. Amikor ezt a színész megtudta, még Friderikusz Sándor, a műsorvezető is azt mondta, ez könnyű. Még én is meg tudnám csinálni”. Sokan egyet is értenek vele, ezért nem tetszik nekik az, hogy Bereczki ilyen „könnyű” feladatot kapott.

Az interneten is találhatunk sok olyan Michael Jackson-dalt, amit Zoli énekelt, sőt, több dalát tolmácsolta is már, így nem meglepő, hogy a magyar színész rajong a pop királyáért. Amikor megtudta, hogy el kell énekelnie Jackson egyik dalát, természetesen örült, ám ez a boldogsága nem tartott sokáig.

A színész-énekes hétfőn adott hangot az érzéseiről a Facebook-oldalán, hiszen igazságtalannak tartja, hogy azt hiszik a nézők, neki ez egyszerű dolog.

Azt szűrhetik le a nézők, hogy nekem ez nagyon könnyű feladat. Rengetegszer léptem fel Jacko-imitátorként, mégis életem egyik legkomolyabb megmérettetése előtt állok. Nem titok, komolyan megrettentem, frászt kaptam, amikor elolvastam a rajongói leveleket, amelyeket ezzel kapcsolatban kaptam. Mindenki hozsannázott, hogy ez milyen jó lesz, majd menjek oda pénteken, az egész hetem szabad, nem kell próbálnom sem, hisz nekem ez jutalomjáték. Ez nincs így, sőt! Imitálni valakit vagy elénekelni, feldolgozni a dalát az két nagyon különböző dolog – mondta a Borsnak, majd hozzátette: „Rettegek a péntektől.

Zoli a levelek ellenére is rengeteget próbál, napi négy órát tanulja a táncot, emellett színházi munkái is vannak és a családjával is szeretne foglalkozni, így egyáltalán nincs könnyű dolga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek