Starity

Megan & Liz turnéra indulnának jövőre

2013. december 04. 12:12   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan és Liz egy interjúban nyilatkoztak a minap megjelenő karácsonyi feldolgozásukról, illetve arról, miket terveznek a jövő évre.

hirdetés
Megan & Liz turnéra indulnának jövőre

A ünnepi szezon megérkezett, sorban jelennek meg a karácsonyi dalok és feldolgozások. Megan és Liz az Oh Holy Night című dalt választották ki ez alkalommal, amelyhez klip is készült.

Azt mondják, a választás könnyű volt; egy eseményen vettek részt, ahol azt kérték tőlük, énekeljenek egy karácsonyi dalt, és az Oh Holy Night volt az, amelynek mindketten tudták a szövegét. Felmerült a kérdés, miért nem jelent meg karácsonyi lemez – erre az az egyszerű válasz, hogy a lányok minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy befejezzék februárban debütáló albumukat, a Look What You Startedot, és a munkálatok mellett nem jutott idő egy egész lemezre. De biztosítottak minket róla, hogy jövőre terveznek karácsonyi válogatást.

2014-es terveik között sok munka és utazás szerepel. Körülbelül három éve dolgoznak már a hamarosan megjelenő albumon, így ha megjelenik, mindent meg fognak tenni, hogy megfelelően promótálják. Turnézni szeretnének, és remélik, hogy 2014 lesz a legőrültebb, legjobb évük.

Nos, az új albumra, és a turnéra még kicsit várni kell, de addig is itt van az Oh Holy Night, amely klipje a RadioDisney csatornán debütált és már az iTuneson is megvásárolható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek