Starity

Kellemetlen helyzetbe hozták Paris Hiltont

2013. december 08. 12:12   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akármennyire is előítéletesek az emberek a hírhedt Paris Hiltonnal szemben, be kell ismernünk, hogy a látszat néha csal: Paris mégse annyira buta. Azonban sokan azon vannak, hogy minél kellemetlenebb helyzetbe hozhassák. Íme egy tökéletes példa!

hirdetés
Kellemetlen helyzetbe hozták Paris Hiltont

A DeletedTweets nevű Twitter-fiók két nappal ezelőtt publikálta a szőke híresség állítólagos égő csiripelését, ami arról szólt, hogy Paris nem tud különbséget tenni a legendás Martin Luther King, illetve a nemrégiben elhunyt Nelson Mandela között.

Természetesen ennek a heccnek nagyon sokan be is dőltek, több weboldal tévesen jelentette meg a hírt, a kiírás futótűként terjedt el az interneten és rengeteg támadó üzenetet kapott emiatt Paris Hilton.

Nyugodj békében Nelson Mandela. A 'Van egy álmom' beszéded nagyon inspiráló volt. Csodálatos ember voltál – szól a kiírás, amit több mint 15 ezer ember retweetelt, így nem csoda, hogy a botrányos szöveg eljutott magához Paris Hiltonhoz is, aki a menedzsmentje szerint nem is írhatta ki ezt a szöveget, ugyanis egy ötórás repülőúton volt.

Miután a szőkeség gépe megérkezett Miamiba, írt egy megemlékező tweetet Nelson Mandeláról és később leírta a véleményét a hamis üzenettel kapcsolatban. Úgy véli, egy kacsa hírrel meggyalázni egy nemrég elhunyt személy emlékét szégyenteljes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek