Starity

Anna Paquint kivágták az X-Menből

2013. december 21. 20:08   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood sztárja, úgy tűnik, hiába járt be az új mutánsfilm forgatására, mert a rendező kivágta a jeleneteit.

hirdetés
Anna Paquint kivágták az X-Menből

Meglepő dolog került nyilvánosságra, miszerint a rendező Bryan Singer kivágta Anna Paquin részeit az új X-Men: Eljövendő múlt napjai filmből. A rajongók nagy felháborodásának adva, lehetséges, hogy Rogue mégsem tér vissza a mutánsok közé, bár az előzetesben láthatjuk a karakterét.

Miután kiderült, hogy 2016-ban ismét visszatér az X-Men csapata, és az új rész – ami jövőre fog a mozikba kerülni – leginkább X Professzort fogja a reflektorfénybe hozni, minden rajongó tűkön ülve várja a filmet. Bár az Eljövendő múlt napjaiban nem lenne olyan fontos szerepe Anna karakterének, mégis sokan felháborodtak a hír hallatán.

A rendező, Bryan ennyit osztott meg a csalódott rajongókkal: „Ez egy nagyon jó film lett, így reméljük, hogy DVD-t is ki tudunk belőle hozni, de mint sok szerkesztési résznél, itt is vannak elvárások. Kínos helyzet ez, de valakinek mennie kellett. Ez lett az egyetlen film, ahol Anna vagy a karaktere nem fog feltűnni sajnos. A forgatásokra bár bejárt, az utómunkálatokból kiderült, hogy ki kell őt vágnunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek