Starity

Kylie Jenner tagadja, hogy Will Smith fiával járna

2013. december 22. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai tinimagazinnak adott exkluzív interjújában a legfiatalabb Kardashian, Kylie Jenner elmesélte, hogy habár mindenki azt pletykálja róla, van barátja, tulajdonképpen még mindig szingli.

hirdetés
Kylie Jenner tagadja, hogy Will Smith fiával járna

A rajongók már kész tényként kezelték, miszerint Kylie Jenner és Will Smith tehetséges színészfia, Jaden Smith együtt járnak, ám úgy látszik tévedtek – legalábbis a 16 éves lány tagadta, hogy lenne bármilyen fiú az életében.

Nincsen fiúm, de már nagyon szeretnék begyűjteni valamilyen pasizós tapasztalatot – mondta nevetve a 16 éves Kylie Jenner, aki állítása szerint olyan fiúra vágyik, aki nincs elszállva magától és nem fél kimutatni az érzéseit. Jó lenne, ha valaki végre engem is meglepne egy csokor vörös rózsával – ábrándozik a lány.

Kylie azt is elmesélte, hogy a 15 éves Jaden a legjobb barátja és nem tudna úgy a srácra gondolni, mint egy pasira. „Állandóan viccelődünk és baromi jól táncol, nagyon kedvelem őt – de csak barátok vagyunk!

A fiatalokat már többször lencvégre kapták kézenfogva – ám úgy látszik, csak barátok

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek