Starity

Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Jennifer Aniston

2014. január 15. 22:10   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi filmek egyik legnagyobb ikonja Jennifer Aniston, kiről rengeteg jó és rossz címlapfotó látott napvilágot. Nézzük most ezeket!

hirdetés
Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Jennifer Aniston

Jennifer Aniston karrierjét a Jóbarátokkal kezdte, innentől kezdve nem volt megállás számára. Egyre többet hallottunk és hallunk mai napig sikereiről és filmjeiről, minek köszönhetően rengeteg magazin szeretné őt címlapjára csábítani. Lássuk, melyek voltak Jennifer legjobb és legrosszabb címlapjai.

Legjobb címlapfotók:

ELLE (2009)

Egyértelműen Jennifer egyik legjobb címlapjára sikeredett ez a 2009-es Elle magazin-címlap. Jen pozitív kisugárzása ragyog vissza ránk erről a fotóról, és egyértelmű, hogy mindenkit meghódítana tekintetével és menő bőrszerkójával.

Harper's BAZAAR (2008)

2009-ben Jennifer az ausztrál Bazaar címlapjáról nézett vissza az olvasókra – egy remek képpel, szerencsére. A sminkbe és a címlapba sem tudunk belekötni, Jen pillantása igéző és magával ragadó, kifejezetten szexi!

InStyle (2012)

Az amerikai InStyle magazin 2012-ben csábította címlapra a színésznőt. Szerencsére a szerkesztők kihangsúlyozták Jen tekintetét és szemeit, amiket kiemel a magazincím háttere. Bravó!

Glamour (2013)

A tavalyi évben is sikerült a Glamournak címlapra hívnia Anistont, aki helyt is állt a szerkesztők kívánságának. Elégedettek lehetünk a fekete estélyis címlappal, amely egyszerre laza és sikkes.

Rolling Stone (1999)

A 90-es évek végén a híres Rolling Stone magazin is felkérte az akkor még 30 éves színésznőt egy címlapra. Mi tagadás: remekül sikerült, Jen alakján fantasztikusan áll ez a vörös dressz, amiben megmutatta idomait.

Legrosszabb címlapfotók:

Allure (2011)

Jennifer ezen a képen úgy fest, akárcsak Diane Kruger a Burok című filmben. A szeme színe elüt a természetestől, szinte vakítóan földönkívüli. Szerintünk ez azért már kissé túlzás a Photoshop-mesterektől!

FHM (1996)

Az FHM címlapjáról anno Jennifer az akkori trendnek megfelelő hajstílussal pózolt a címlapon. Viszont mit sem javított ez a kép összhatásán, ami nem lett éppen a legjobb. Hiszen amellett, hogy a szeme itt is rendesen világít, Jen bőre néhol sokkal világosabb, mint azt megszokhattuk a színésznőnél.

W (2010)

A W magazin 2010-ben Gerard Butlerrel együtt tette címlapra Jennifert, aki nem éppen felismerhető. Arckifejezése inkább a szenvedésről árulkodik a fotón, mintha azért könyörögne tekintetével, hogy engedjék végre el...

Glamour (2009)

A francia Glamour szinte felismerhetetlenné tette a Családi üzelmek sztárját. Túl léptek a photoshop határain, és borzalmas arcot varázsoltak neki. Mintha nem is ő, hanem egy cirkuszi bohóc köszönne vissza a címlapról...

Brit Glamour (2010)

Jen arca olyan, mintha Barbie-t fényképezték volna, az egyik fele teljesen fehér, míg a másik sárgásan ragyog. Förtelmes! A 2010 magazinának választott Glamour jobb képszerkesztőket is kereshetett volna e nemes cím megünneplése érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek