Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Jaimie Alexander

2014. január 07. 20:08   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki szokott tévedni, és ezzel a sztárok is így vannak, főleg amikor egy rendezvényre kell ruhákat kiválasztaniuk.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Jaimie Alexander

Jaimie Alexander ismeretségét legjobban a Kyle XY című sorozatban szerezte meg. Ezek után már csakis felfelé vezetett az út, legsikeresebb filmjei közé tartoznak a Thor-filmek, melyekben a kemény női harcost, Sifet alakítja. Lássuk Jaimie legszebb és legrosszabb ruha-összeállításait, kezdve az elsővel:

2013 – 19. éves Screen Actors Guild Awards

Jaimie ebben a fekete, földig érő, a hátánál merészen kivágott Marc Bower-ruhában nagyon elegánsan nézett ki. Kicsit oldalra kontyolt hajával pedig maga volt a tömör gyönyör.

2013 – Az Erőnek erejével photocallján

Ebben az egyszerű, mégis nagyszerű, combig érő, fekete ruhában nagyon jól nézett ki a színésznő. A derekánál lévő fodrok miatt pluszpont jár, a kivitelezés nagyon ötletes, így még azt sem mondhatják, hogy egy zsák van rajta.

2011 – Az Amerika Kapitány premierjén

Ebben a nyáriasabb hatású, narancssárga, lengébb ruhában nagyon jól nézett ki. Hogy Jaimie elterelje a kebleiről a figyelmet, egy nagy Baccarat-nyakláncot választott kiegészítő gyanánt — sikerült is neki.

2013 – Giorgio Armani: One Night Only New York

Valljuk be, hogy ha a ruhákról van szó, Jaimie nem ismeri a színes dolgokat, hiszen cikkünkben ez a harmadik olyan ruha, ahol fekete ruhában pompázik, amely merevített gallérja csupa eleganciát kölcsönöz a viselőjének. A hátra tűzött hajjal kitűnő választás volt.

2013 – Vanity Fair & CH Carolina Herrera parti

Jaimie ebben a csipkézett és kicsit átlátszóbb fekete ruhában nagyon elegáns volt. Egyedisége, hogy a mellrészénél kereszt alakot formálnak a csíkok, amellyel megoldotta a cenzúrakérdést is: mindenki azt gondolhat oda, amit akar.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2013 – American Music Awards

Ez a vintage hatású Armani-ruha és a Bionda Castana-magassarkú sem tudott javítani a színésznő helyzetén. Bár maga a smink és a frizura remek, a nadrág-top kombóval mindent elrontott.

2013 – Porsche Design & Vogue nyitóest

Valahogy itt is mellényúlt a választással, mintha egy zsákot húztak volna rá! A mosolya még így is kárpótolt minket, de ezen sajnos semmi sem tudott volna segíteni, talán egy kis szín!

2011 – Thor, hollywoodi premier

Nem vakult meg a sok csillámtól, amikor belenézett a tükörbe? Ez a diszkógömbre hajazó ruha ismét nem a legjobb választás volt, főleg hogy egyik fele hosszú ujjú – mintha ezüst celofánba tekerték volna! A haja viszont egyszerű, de nagyszerű volt.

2011 – Thor-világpremier

Ez a krémszínű Mirco Giovannini-ruha és a Swarovski-nyaklánc furcsa párost alkotnak. A buggyos ujjakat és ezt az elképesztő méretű (és súlyú) „nyakéket” igazán hanyagolhatta volna!

2013 – Thor: The Dark World premierjén

Természetesen a legrosszabbat hagytuk a legvégére. Ezzel a fekete, földig érő Azzaro-ruhával nem lenne semmi gond, ha elöl és hátul nem lenne kivágott, épphogy nem kandikálnak ki intim testrészei... bár a fenekét még így is mindenki megcsodáhatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek