Starity

Sorozatban kapott főszerepet Joe Odagiri

2014. január 10. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán színész ismét főszerepet kapott. Ezúttal a Riverse Edge: The Ohkawabata Detective Agency című sorozatban mutatja meg tehetségét.

hirdetés
Sorozatban kapott főszerepet Joe Odagiri

A népszerű japán színész, Joe Odagiri, akit hazánkban leginkább a Shinobi: Heart Under Blade, a Fényes jövő, a Megtorlás és az Azumi című filmekből ismerhetünk, ismét főszerepet kapott. Ezúttal viszont egy sorozatban játszik majd, mely a Reverse Edge: Ohkawabata Tanteisha (angol nyelven: Riverse Edge: The Ohkawabata Detective Agency) címet viseli.

A sorozat egy azonos című 2009-ben megjelent manga alapján készül, melyet Caribu Marley és Akio Tanaka írtak. A történet főszereplője Muraki (Joe Odagiri) a magánnyomozó, aki mindent megtesz, hogy ügyfelei különféle megbízásait teljesítse. A történet másik fontos karaktere Muraki főnöke, egy nagyon titokzatos ember, kinek kapcsolata van a tokiói alvilággal is. Szintén fontos szerepet tölt be a történetben Megumi, a gyönyörű recepcióslány, akinek ártatlansága és személyisége teljesen leveszi lábáról a főhőst. Arról viszont, hogy ki fogja játszani a lányt még nincsenek információk.

A sorozatot, melynek premierje április közepén lesz, Hitoshi Ohne írta és rendezte. Joe a sorozat mellett elvállalta a Kawaki című dráma egyik szerepét is, ami augusztusban kerül a japán mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek