Starity

Louis Tomlinson visszatér a focipályára

2014. január 14. 12:12   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013 szeptemberében az énekesnek volt már lehetősége hasonló eseményen részt vennie, ugyanis akkor jótékonyságból rúgta a bőrt Glasgow-ban.

hirdetés
Louis Tomlinson visszatér a focipályára

A tervek nem úgy alakultak, ahogy tervezte: az egyik játékos nekirohant, amelynek következtében rosszul lett, majd ki is állt. Most újra bizonyíthat, mert márciusban a Doncaster Rovers futballcsapattal ismét a pályán lesz, még a One Directionnel induló Where We Are turné előtt – a tervek szerint márciusban.

A részletekről a Mirror magazinnak számolt be: „Most néhány hónapig csak lazulunk, a turnék miatt szinte mindig külföldön vagyunk, ezért csak ritkán látom a Roverst. Hat hónappal ezelőtt csak szórakoztam az egyik sráccal a klubban, most a viccből valóság lett, és a csapat tagja vagyok.”

„Kisgyerekként is a rajongójuk voltam, és sokat jártunk ki a meccsekre a papámmal és az apukámmal. Most hivatásos játékos is vagyok, jobbhátvéd. Tervezünk egy újabb mérkőzést, mielőtt a banda turnéra indul áprilisban” –nyilatkozta Louis, aki reméli, idén nem történik meg az az incidens, mint tavaly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek