Starity

Josh Duhamel támogatja felesége karrierjét

2014. január 15. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Duhamel próbálja bátorítani feleségét, hogy ismét stúdióba vonuljon, és dolgozzon második önálló albumán.

hirdetés
Josh Duhamel támogatja felesége karrierjét

Bár Josh támogatja, hogy Fergie újra a színpadon álljon és stúdióba vonuljon a szólókarrierje érdekében, elmondta, szerinte jobb lenne, ha Fergie Will és a csapat nélkül folytatná.

„Josh próbálja Fergie-t ráébreszteni arra, hogy a banda nélkül is van siker, és próbálja rávenni, hogy hozzon egy tisztább és véglegesebb döntést, ami a bandát illeti, hiszen Will minden egyes kreatív ötletét kritizálja.”

Úgy tűnik, hogy Fergie jelenleg önbecsülési problémákkal küzd, amit a sármos színész hajtatlanul próbál megváltoztatni. „Josh a legnagyobb rajongója, és igenis érdekli felesége karrierje. Nagyra becsüli Fergie-t, és elmondása szerint mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy felesége ismét a csúcsra jusson, akkor is, ha ehhez szükséges lesz az is, hogy Fergie véglegesen elhagyja a bandát” – mondta egy közeli barát.

Fergie, akinek elsőszóló albuma 2006-ban jelent meg, nemrég elmondta, hogy a második album munkálataira Willt kérte volna fel, hogy segítsen neki, de mostanra már elbizonytalanodott, és inkább áll férje oldalára. – „Fergie elmondta, hogy nincs szüksége Willre ahhoz, hogy csillogni tudjon, az egyetlen, amit meg kell tennie, hogy kivágja a képből.”

Mialatt Fergie második albuma munkálatain gondolkodik, addig a BEP sem pihen, hiszen a hetedik album idén érkezik, és Fergie korábbi nyilatkozata alapján, az ő albuma is idén kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek