Starity

Mit kell tudnunk az Így jártam anyátokkal befejezéséről?

2014. január 16. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat alkotói lerántották a leplet a néhány nappal ezelőtti sajtótájékoztatón.

hirdetés
Mit kell tudnunk az Így jártam anyátokkal befejezéséről?
Fotó: CBS

Tegnap az Így jártam anyátokkal stábja visszatért a TCA sajtókörút egyik állomására, ahol az alkotók, Carter Bays és Craig Thomas nem okoztak csalódást – elárultak néhány dolgot az utolsó évad befejezéséről.

1. A sorozat március 31-én ér véget, az epizód az Örökké tart címet kapta.

2. Robin és Barney esküvőjére hamarabb sor kerül, mint hinnénk, az Oltár végén című epizód ugyanis két epizóddal a befejezés előtt kerül adásba, amelyben nagy valószínűséggel lezajlik a ceremónia és a fogadás.

3. Hétfőn kiderül a gyerekek neve – szegények nemcsak majdnem tíz éven keresztül ültek azon a kanapén, de még nevük sem volt. Nem szép dolog Teddy Westside-tól!

4. A kétszázadik epizódot teljes mértékben az Anyának (Cristin Milioti) szentelik, ebben megtudunk jó pár dolgot az életéről. Az Így járt velem anyátok című epizód január 27-én kerül adásba.

5. Mind tudjuk, hogy a színészek már nem gyerekek: Lynsey Fonseca és David Henrie 2006-ban, azaz majdnem nyolc évvel ezelőtt forgattak utoljára a stábbal, de aggodalomra semmi ok: elkészítették a sorozatzáró jeleneteiket, még akkor.

6. Olyan vendégszereplők térnek vissza, mint Tim Gunn, Rachel Bilson, Lucy Hale, Kyle MacLachlan (a Kapitány!), Sarah Chalke, Jon Heder, Ashley Williams (Victoria) és Bill Fagerbakke (Marshall apja).

7. Az eredeti tervek szerint Victoria lett volna a gyermekek anyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek