Starity

Krasznai Tünde: „Önpusztító személyiség vagyok”

2014. február 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zaklatott gyerekkora volt, most viszont olyan boldog, mint még soha. Krasznai Tünde, az X-Faktor harmadik helyezettje Barabás Évinek a Portré című műsorban mesélt őszintén múltjáról és jelenlegi, magabiztosabb életéről.

hirdetés
Krasznai Tünde: „Önpusztító személyiség vagyok”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

„Hiperaktív gyerek voltam, szószátyár, bolondos. Az iskolában nagyjából ugyanannyi figyelmeztetésem volt, mint dicséretem. Sokat költözködtünk, sosem éreztem magam biztonságban, és igen, volt, hogy rossz társaságba keveredtem. A verseny óta sokkal erősebbnek érzem magam, megtanultam dolgozni. Hihetetlen szárnyakat kaptam, dalszövegeket írok, tele vagyok rímekkel. A művészi önkifejezés mellett próbálok racionálisan gondolkodni, intézni, amit kell. Megtaláltam magam a világban, egyre magabiztosabb vagyok. Azt csinálom, amit mindig is akartam.”

Tünde az interjúban elismerte, hogy önpusztító személyiség, szélsőséges típus. A verseny alatt is megosztotta a közönséget, de azt egyáltalán nem bánja, hogy már a legelején felvállalta a múltját.

„Tudtam, hogy ki fog derülni és szerettem volna tiszta lappal indulni. Az, hogy nincs titkom, felszabadító érzés volt. Szükségem volt erre a változásra, sokat tanultam a verseny alatt. Korábban voltak félelmeim, hogy mi lesz utána, de aztán beindultak a dolgok. Pozitívan gondolkodok, mert hiszek a gondolat bevonzó hatalmában” – mondja Tünde, aki szeretne fesztiválokon fellépni zenekarával.

A vasárnapi Portréban elmeséli azt is, mit tanult meg önmagáról az elmúlt hónapokban, és hogy milyennek nevelné saját gyermekét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek