Starity

Gyerekeknek koncertezett Macaulay Culkin

2014. február 09. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A drogos éveknek vége: Mac zenekarával lépett színpadra egy gyerekshow keretein belül.

hirdetés
Gyerekeknek koncertezett Macaulay Culkin
Fotó: Dominique Charriau/WireImage

Macaulay Culkint az egyik legsikeresebb és legnagyobbat bukott gyereksztárként tartják számon, hiszen évekig drogfüggő volt, és megpróbált véget vetni az életének is. Tavaly azonban rátalált a szerelem, azóta pedig búcsút intett egykori életének.

A 33 éves színész a gyerekeket próbálta jókedvre deríteni: a The Pizza Underground nevű zenekarával ugyanis az egyik New York-i Egyetem központjában lépett fel szombaton, a zenéjüket 3-13 éves gyerekeknek ajánlva. A bandát tavaly decemberben alapította meg az elhunyt legenda, Lou Reed emlékére, és olyan Velvet Underground-feldolgozásokat játszanak, amelyeket átalakíthatnak úgy, hogy a pizzáról szóljanak.

A Reszkessetek, betörők! sztárja még rajongóival is készített néhány képet, egy sötét pulcsiban és farmerban jelent meg, csuklóit pedig különféle kendők és karkötők díszítették.

Négy dalt adtak elő a színpadon, majd egy kérdezz-feleleket tartottak a pizzáról gyerekek számára, amely során kedvenc feltéteiről és New York-i pizzázóiról mesélt.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek