Starity

Bella Thorne szívesen dolgozna együtt Zendayával

2014. február 16. 09:09   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta végelgesen véget ért a Disney csatorna sikersorozata, Bella és Zendaya egyre kevesebbet találkoztak, azonban egy közös dal erejéig ismét összeállhat a ex-Disney-páros.

hirdetés
Bella Thorne szívesen dolgozna együtt Zendayával

A nemrég lezajlott New York-i Divathétre mindkét lány hivatalos volt, sőt egymás mellett foglaltak helyet a show-n. A rajongók legnagyobb örömére jó pár közös kép látott róluk napvilágot, a divatbemutató során pedig elkapták a két fiatal lányt egy gyors interjúra.

„Mostanában az időm nagy részét éjjel-nappal a stúdióban töltöm, így sajnos elég ritkán tudunk találkozni Zenyvel. Természetesen napi kapcsolatban vagyunk, de inkább telefonon keresztül, mint személyesen” – mesélte az első stúdióalbumán dolgozó Bella Thorne.

„Valóban nem gyerekjáték egy album elkészítése. Pontosan tudom, hogy milyen hónapokat tölteni egy kis apró 'dobozban'. De a végeredményért megéri keményen dolgozni” – folytatta Zendaya.

Ekkor a riporter feltett egy kérdést, miszerint lehet-e számítani a közeljövőben egy közös dalra. „Szerintem biztosan! Zendaya csakis a zenére fókuszál, hihetetlen hangja van, annyira messzire vitte már, és nagyon ráérzett. Nagyon klassz lenne.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek