Starity

Epica: megérkezett az albumborító és a premier dátuma

2014. február 16. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland együttes hamarosan kiadja hetedik stúdiólemezét, amelyhez ma hivatalosan is megérkezett az albumborító.

hirdetés
Epica: megérkezett az albumborító és a premier dátuma

Májusban dobja piacra immáron hetedik stúdióalbumát a szimfonikus metalt játszó zenekar, akik eddig hat albumot tudhatnak maguk mögött, amelyekkel kétségkívül hatalmas sikereket értek el világszerte.

Az együttes ma osztotta meg új albumuk, a The Quantum Enigma borítóját és a dallistára is fény derült. Mark Jansen, a csapat alapítója szerint ez az album kicsit súlyosabb lett, mint a többi, de azért megvan benne a jellegzetes Epica-elem és elmondása szerint az új korong a Design Your Universe című albumukra fog hasonlítani.

A lemez az egykori After Forever billentyűs, Joost van den Broek producer közreműködésével készült és május elején fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában.

.http://hammerworld.hu/images/upload/0216epi05.png

A csapat legutoljára egy szülinapi DVD-vel jelentkezett, amely a 10th Anniversary nevet kapta. A szülinapi bulira március 23-án kerítettek sort egy nagyszabású koncert keretein belül, amely a Retrospect elnevezést kapta. A koncert alkalmával az Epicával fellépett a Reményi Ede Kamarazenekar, valamint a Miskolci Nemzeti Színház kórusa is. Az új album élő premierjére pedig április 30-án kerül sor a hollandiai Tilburgban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek