Starity

Júniusban érkezik a Teen Wolf negyedik évada

2014. március 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még csak tegnap ért véget a harmadik évad, a készítők elárulták, az új szezon júniusban érkezik, mégpedig számtalan újdonsággal.

hirdetés
Júniusban érkezik a Teen Wolf negyedik évada

Tegnap záródott le hivatalosan az MTV által készített Teen Wolf – Farkasbőrben harmadik évada, de a rajongóknak nem kell sokat várniuk, hiszen a népszerű sorozat már júniusban visszatér!

Az harmadik évad elég sok meghökkentő eseményt tartalmazott, hiszen a 23. részben Allison Argent (Crystal Reed), a sorozat egyik főszereplője elhunyt, szintúgy Aiden, akit pedig Max Carver keltett életre.

A negyedik évad viszont szintén eseménydús lesz, hiszen egy teljesen új történtszál kezdődik, mely dél-amerikai irányban indul majd el. Új szereplők is érkeznek, Mason Dye és Khylin Rambo fogják Garrettet és Masont alakítani, valamint Dylan Sprayberry is csatlakozott a stábhoz, aki egy Liam nevű srácot fog alakítani.

Ha már a szereplőknél tartunk, Malia Tate is maradni fog, vele számtalan Stilesszal közös jelenetet ígért Jeff Davis, a sorozat producere, de Kira Yukimura is Beacon Hillsben marad a negyedik évadra, valamint ahogy az évadzáróban láthattuk, Jill Wagner is visszatért, aki Kate Argentet fogja alakítani újra.

A Teen Wolf negyedik évada június 23-án startol!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek