Starity

Lady Gagát és Madonnát idézi Edurne új dobása - klippremier

2014. április 03. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Edurne alighogy megnyerte a Tu Cara Me Suena című imitációs show-műsort, máris újra hallatott magáról: kiadta új kisfilmjét, mely a Painkiller című dalból készült.

hirdetés
Lady Gagát és Madonnát idézi Edurne új dobása - klippremier

Lady Gaga, Beyoncé vagy Christina Aguilera? Nem, ő Edurne! A szép spanyol énekesnő, David de Gea kedvese múlt hét csütörtökén megnyerte az imitációs showműsor, a Tu Cara Me Suena harmadik szezonjának végső döntőjét. Az utolsó adásban Christina Aguilera Hurt című slágerét adta elő hatalmas sikerrel. Alig egy héttel később pedig máris újra hallatott magáról, nem véletlenül: megfelelőnek tűnt az időzítés ahhoz, hogy nyilvánosságra hozza Clímax című lemezének második kislemezes dalához készült videoklipjét, a Painkillert.

Az énekesnőtől megszokhattuk az egyszerűséget, a finomságot, a már-már kislányos bájt. Angyali személyiségét és édes arcát azonban új videójában nagyon is mellőzi, helyette pedig vadmacskaként, szexis, kemény nőként tűnik fel, aki tudja mit akar, s amelyben úgy tűnik, megidézi Lady Gaga vagy Madonna formabontó, különc stílusát. Edurne persze nem utánozni akar, csak szerette volna megmutatni egy újabb arcát a közönségnek, amit még nem igazán láthattak tőle, maximum a TCMS adásának keretei között. Arról nem is beszélve, hogy az extriunfita legutóbbi albumával nem titkoltan a nemzetközi piacot célozta meg, így nem csoda, ha szükség van a figyelemfelkeltő munkákra. Rajongóinak nagyon tetszik az új alkotás, szinte osztatlan a siker, annak ellenére, hogy magát az albumot nem fogadták kitörő örömmel.

A hatalmas népszerűség ellenére mégis számos fanyalgó megtalálja a bájos hírességet, akit azzal vádolnak, hogy igazi tehetség és stílusosság nincs benne, csak arra az egy dologra képes, hogy másokat utánozzon. De felmerül a kérdés, hogy az az előadó, aki a vérprofi előadókat szintén vérprofi módon képes megidézni, az hogyan lehet képes mégis minderre a profizmusra, ha nem szorult belé tálentum?

Az új klip mindenesetre olyan, mint egy különleges koktél, remekül összemixelt produkció. Te mit gondolsz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek