Starity

Naomi Campbell és Michael Fassbender együtt járnak

2014. április 08. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a gyönyörű brit topmodellre végre rámosolygott a szerencse a szerelemben is.

hirdetés
Naomi Campbell és Michael Fassbender együtt járnak

A 43 éves Naomi Campbell topformában van: tökéletes alakját mindenki megcsodálhatja a Shape magazin címlapján. Ráadásul a korábban meglehetősen zűrös szerelmi élete is helyrejönni látszik. A The Sun brit pletykalap értesülései szerint a modell jelenleg a szívtipró színésszel, Michael Fassbenderrel jár.

A divatos mayfairi étteremben, a Coyában látták őket összebújni és csókolózni, és cseppet sem feszélyezte őket, hogy a többi vendég láthatta, amint kifejezik az érzelmeiket egymás iránt.

Naomi egyik ismerőse elmondta, nincs meglepődve azon, hogy a párocska együtt jár, hiszen a modell mindig is odavolt a híres és gazdag férfiakért – Fassbender pedig különösen kapósnak számít a 12 év rabszolgaság világméretű sikere után.

A dolog pikantériája, hogy a férfit nemrég még a kolléganőjével, Lupita Nyong'óval hozták össze – Naomi azonban mindenképpen facér, hiszen tavaly májusban ért véget egy ötéves kapcsolata, az orosz milliárdos Vladimir Deroninnal. A modell szóvívője mindenesetre nem nyilatkozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek