Starity

Díjat kapott Gimme Shelter-beli alakításáért Vanessa Hudgens

2014. május 09. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Candie's Foundation jutalmazta meg a színésznőt szerepléséért, amivel a védekezés fontosságára hívja fel a fiatalok figyelmét.

hirdetés
Díjat kapott Gimme Shelter-beli alakításáért Vanessa Hudgens

Manapság a fiatalok már korán kezdenek nemi életet élni, ezt pedig sokszor felelőtlenül teszik, ugyanis igen magas a tinédzserterhességek száma, főleg Amerikában – elég csak az MTV műsoraira, a Várandós Tinikre és a Tinimamikra gondolni.

Egy 2011 áprilisában készült felmérés szerint 10 újonc anyuka közül legalább egy tini, és naponta körülbelül 1100 fiatal lány hozza világra gyermekét. Ezek a számok azonban szerencsére egyre csökkennek, a napokban ugyanis kiderült, hogy a történelem során sosem volt még olyan alacsony a ráta, mint amilyen az utóbbi időben: „csupán” 700.000 tinilány esett teherbe idén.

Annak érdekében pedig, hogy megelőzzék a nem kívánt terhességeket a filmipar is sokat tesz, hiszen tanulságos és olykor drámai produkciókat készítenek. Ilyen volt legutóbb például a Gimme Shelter is, melynek főszerepét Vanessa Hudgens kapta meg, alakítása pedig sokakat lenyűgözött, köztük a Candie's Foundtion nevezetű alapítványt is, akik május 7-én tartott rendezvényükön díjjal jutalmazták a 25 éves színésznőt.

A The Candie’s Foundation egy országos non-profit szervezet, amely azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a tinédzserterhességgel járó felelősségre és nehézségekre, valamint annak megelőzésére, ezt pedig oktatójelleggel teszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek