Starity

Hatalmas népszerűségnek örvend külföldön a Dirty Slippers!

2014. május 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyulai zenekar már 2005 óta a pályán van és megalakulásuk óta olyan népszerű hazai zenekarokkal turnéznak már, mint az Edda, a Republik vagy Jamie Winchester, ezúttal azonban övék a főszerep!

hirdetés
Hatalmas népszerűségnek örvend külföldön a Dirty Slippers!
Fotó: Facebook

Mint az előző évek, úgy a 2014-es is igen mozgalmas a 2005-ben alakult csapat számára. Az év első negyedét turnézással töltötték a srácok, ugyanis Suliturné néven évek óta ellátogatnak a középiskolásokhoz, hogy előadások és koncertek útján felhívják a figyelmet a méhnyakrák-, drog- és alkoholellenes törekvésekre, melyet rendkívül fontosnak tartanak. Turnéjuk során rengeteg iskolába jutottak el és mindenhol hatalmas sikernek és népszerűségnek örvendett programjuk.

Hazánk mellett azonban Németország, Szlovákia, Románia és Szerbia is felfigyelt a pop-rock együttesre és tavaly decemberben megjelent Caroline című dalukat egyre több külföldi adó is sugározni kezdte, mely végül a slágerlistákra is felkerült. A dal nemzetközi sikere felkeltette a chicagói érdekeltségű The Last Vegas zenekar figyelmét is – akik olyan hatalmas rocklegendákkal turnéztak korábban, mint a Guns N' Roses és az AC/DC -, így felkérték a Lobó Szalóky Lázár által vezetett formációt, hogy kísérjék őket európai turnéjukon.

Fotó: Facebook

A Dirty Slippers és a The Last Vegas turnéjának első állomása a budapesti Fészek Klubban lesz. Érdekesség, hogy a két zenekar egy hét alatt négy országban ad hét koncertet, melyről exkluzív kisfilmet is készítenek majd a srácok. Az érdeklődők a youandmediamusic@gmail.com címen rendelhetik meg a kedvezményes árú jegyeket.

Nemrégiben Lázár azt a remek hírt is megosztotta szerkesztőségünkkel, miszerint a zenekart május elején a sepsiszentgyörgyi Szent György Napok nagyszínpadán Románia egyik legfontosabb zenei menedzsmentje, a Tribute Events szerződtette, így a határon túli rajongók is egyre több alkalommal találkozhatnak majd velük, mely rendkívül sokat jelent a számukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek