Starity

A The Last Vegasszal indul turnéra a Dirty Slippers

2014. március 15. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány perce tette közé hivatalos Facebook-oldalán Lobó Szalóky Lázár a jó hírt.

hirdetés
A The Last Vegasszal indul turnéra a Dirty Slippers

Alig két hónappal ezelőtt készítettünk exkluzív interjút a gyulai Dirty Slippers zenekar frontemberével, Lobó Szalóky Lázárral, amikor is a csapat a hazai Suliturnéra készült és annak állomáslistáját osztotta meg velünk; napjainkban pedig a turné mellett már a nyári koncertsorozatra hangolódnak a srácok, melynek júniusi állomásain a The Last Vegas névre hallgató chicagói formációt kísérik majd Európa-szerte. Érdekesség, hogy a két zenekar hét közös koncertet ad négy országban mindössze egyetlen hét alatt.

„A Caroline – ami a legújabb klipes dalunk – Szlovákiában felkerült a slágerlistára egy zenetévében, továbbá német és horvát zenetévék is elkezdték játszani nemrégiben, ami nagy öröm volt számunkra már önmagában is. Ezt látta meg a The Last Vegas menedzsere, aki meghívott minket a turnéra és felvetette a lehetőségét egy közös igazi budapesti klubkoncertnek is, és hát itt tartunk most”nyilatkozta szerkesztőségünknek a csapat frontembere, aki azt is elárulta még, hogy rajongói között szavazásra bocsátották, hogy melyik új dalhoz készüljön videoklip a közeljövőben. Szavazásra fel!

Gratulálunk a srácoknak, és sikerekben gazdag turnét kívánunk!

A Dirt Slippers júniusi, a The Last Vegasszal való turnéjának állomásait itt csekkolhatjátok! (Jegyek elővételben a youandmediamusic[kukac]gmail.com címen rendelhetőek!)

  • Június 1. Budapest, Fészek (HU)
  • Június 2. Vienna, Replugged (AT)
  • Június 3. Varazdin (HR)
  • Június 4. Bruckmühl, RattleHouse (GER)
  • Június 5. Frankfurt (GER)
  • Június 6. Hildburghausen, Route 66 (GER)
  • Június 7. Bruckmühl, Jungfer (GER)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek