Starity

Így néznének ki a mesehősök a modern világban

2014. május 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ó, helló, Flynn Rider! 21. századbeli ruhákba bújtak kedvenc karaktereink.

hirdetés
Így néznének ki a mesehősök a modern világban

Egy tumblr-felhasználó elképzelte, a Pixar, Disney és DreamWorks filmjeiben látott animált karakterek vajon hogyan festenének, ha modern kori ruhákba kellene bújniuk. Az eredmény parádés!

Anna és Elsa, a Jégvarázs elbűvölő testvérpárja laza, visszafogott, mégis szupersikkes szettet kapott, a képek láttán úgy tűnik, Elsa a vadabb nővér, míg Anna a bohókás kislány maradt.

Miért nem láttuk Aranyhajat sosem frufruval? Kifejezetten countrys hatást kelt, s még Taylor Swiftre is egészen hasonlít! Az ujjatlan farmering és a rakott tüllszoknya tökéletesen kifejezi ártatlan imidzsét.

Avagy így nézne ki Elsa, ha mondjuk Elie Saab-göncöket öltene magára – igazi divatdiktátorként lenne jelen a 21. században, a rózsafodros szoknyában és csipkés blúzban karrierista fiatal hölgyként jelenik meg a szemünk előtt.

Merida mindig is bevállalós, bátor volt, talán épp ez az oka annak, hogy ő a retrós grunge stílust képviseli ebben a lila Ramones-pólóban, derekára kötött kockás ingben és mini farmernaciban.

Öltözz ki! Hans egy komoly, ambiciózus, csupa fess fiatalemberként jelenik meg előttünk ebben az Armani Privé-öltönyben – el tudnánk képzelni egy kisebb vállalat irányítójaként.

Flynn Rider iszonyat dögös ebben a farmernadrág–bőrdzseki kombóban! Dögcédula, napszemüveg, fehér póló, és gondosan fésült haj a kulcsa lezser imidzsének.

Jack Frost rögtön két összeállítást is bemutat – simán el tudnánk képzelni modellként, de tény, hogy fényképésznek sem lenne utolsó. Ha eldobná a botot, kétségtelenül be tudna olvadni a tömegbe stílusos, ám egyszerű megjelenésével.

És vajon így nézne ki, ha az Így neveld a sárkányod főhőse, Hablaty, Aranyhaj, Jack és Merida együtt lógnának egy netkávézóban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek