Starity

Itt az első előzetes A Kiválasztott első részéhez

2014. június 30. 19:07   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A könyv és a film rajongói már alig várták az első előzetest, ami most megérkezett, viszont a film titokzatosságát még mindig meg tudták tartani, ugyanis egy jelenetet sem kaptunk belőle.

hirdetés
Itt az első előzetes A Kiválasztott első részéhez

Az eddigi hatalmas sikereket aratott könyvtrilógia utolsó és harmadik része, A kiválasztott két részben lett megfilmesítve, és az első fele 2014-ben lesz megtekinthető, aminek nemrég megérkezett a hivatalos előzetese is a múltheti poszterek után.

A kisfilm egy Panem-országbeli kapitóliumi propagandavideó, benne Snow elnökkel (Donald Sutherland), és a végén, az ő baloldalán Peeta (Josh Hutcherson) is feltűnik.

A film az előző cselekményeit követi, vagyis miután Katniss másodszorra is túlélte az Éhezők Viadalát, továbbra sincs biztonságban, mert ahogy az elnök tudatta a videóban, a Kapitólium haragja elől nem lehet elmenekülni. Az ország népe forradalmat tervez, így végre szembe tudnak szállni az elnyomó erők ellen, Katniss döntő szerepével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek