Starity

Pogányság és boszorkányság vádjával perlik Katy Perryt

2014. július 04. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztény zenészek állítják, hogy az énekesnő az ő egyik dalukról másolta a Dark Horse-ot, ezzel pedig bemocskolta munkájukat.

hirdetés
Pogányság és boszorkányság vádjával perlik Katy Perryt

Nem elég, hogy tavaly a kritikusok hasonlóságot véltek felfedezni Katy Perry Roar című slágere és Sara Bareilles Brave-je között, most újabb plágiumváddal kell szembenéznie az énekesnőnek, ám ezúttal a Juicy J-jel közös Dark Horse című dala miatt.

Július elsején ugyanis három keresztény rapper, Marcus Gray, Emanuel Lambert, Lecrae Moore és producerük, Chike Ojukwu pert nyújtott be Katy ellen, szerzői jog megsértése okán. A felperesek véleménye szerint az énekesnő 2008-as Joyful Noise című dalukról koppintotta a tavaly szeptemberben megjelent Dark Horse-ot, ezen tettével pedig beszennyezte szerzeményüket boszorkánysággal, pogánysággal és fekete mágiával.

A négy zenész ezért kárpótlást követel Perry, Juicy J, Lukasz Gottwald, Sarah Theresa Hudson, Max Martin, Henry Russell Walter és a Capitol Records részéről, az összeget azonban nem hozták nyilvánosságra.

Addig is, mindenki döntse el magának, hogy mennyire jogos a per – íme, a Dark Horse és a Joyful Noise:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek