Starity

Elkészült az új AC/DC-album

2014. július 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még alig néhány hónapja kezdődtek meg a munkálatok az új AC/DC lemez reményében, a zenekar máris elkészült a Man Down névre keresztelt albummal.

hirdetés
Elkészült az új AC/DC-album

A nemrégiben a tiszteletbeli diplomával jutalmazott AC/DC frontember, Brian Johnson nyilatkozott az albummal és a jelenleg nyugállományban lévő Malcolm Younggal kapcsolatban.

„Nagyszerű volt. Elkészültünk. Nagyon izgatottak vagyunk, írtunk pár remek nótát. Nyilvánvalóan hiányzik nekünk Malcolm. Ő egy igazi harcos. Most éppen kórházban van, de ettől függetlenül harcos. Keresztbetett ujjakkal szurkolunk érte, hogy rendbejöjjön. Stevie, Malcolm unokaöccse nagyszerű, de amikor stúdiózol vagy épp csak együtt lógtok, és közben tudod, hogy a zenésztársad nincs jól, az nagyon bonyolulttá tudja tenni a dolgokat. De tudom, hogy ő [Malcolm] is szurkol nekünk. Ő egy erős férfi. Alacsony fickó, de annál több erő van benne! Nagyon büszke és bízik bennünk, mást nem mondhatok. De az ujjak továbbra is keresztben maradnak, hogy rendbejöjjön”nyilatkozta Brian.

A csapat között mindig is erős volt a kötelék, és ez nincs másként most sem, nemhiába kapta az új album a Man Down címet, ugyanis a zenekar tagjai eképp is szerettek volna tisztelegni Malcolm előtt. „Szerettem volna, ha Man Down címre kereszteljük az albumot. Kicsit talán negatív, de szívből jön. Nekem tetszik”osztotta meg Brian Johnson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek