Starity

Klippremier: Rise Against - I Don't Want To Be Here Anymore

2014. július 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A chicagói Rise Against zenekar a tegnapi nap folyamán tette közzé a legújabb, I Don't Want To Be Here Anymore címre keresztelt szerzeményéhez készített kisfilmet.

hirdetés
Klippremier: Rise Against - I Don't Want To Be Here Anymore

Alig több, mint egy héttel korábban került az üzletek polcaira a Rise Against zenekar immár hetedik, The Black Market címre keresztelt nagylemeze, a srácok máris megörvendeztették rajongóikat az I Don't Want To Be Here Anymore című szerzeményhez készített videoklippel.

A fennállásának 15. évét ünneplő zenekar új, az Interscope Records gondozásában megjelentetett stúdióalbuma igen jól nyitott a zenei listákon, ugyanis a 12 számot tartalmazó korong első helyezést ért el Kanadában és Németországban, harmadik helyen nyitott a Billboard Top 200-as listán és tizenharmadik lett az Egyesült Királyságban.

„Az I Don't Want To Be Here Anymore című számhoz készült videónk magában foglalja a világot körülvevő zajt és fáradtságot, melyet bizonyára mindannyian érzünk néha. A dal egy kezdő- és nem egy zárópont. Arról szól, hogy az életben vannak amolyan ébresztő hívások, melyek tudatják velünk, hogy valami meg fog változni” – nyilatkozta a dallal kapcsolatban a csapat.

A Rise Against rövidesen egy egész Európát átfogó turnéra indul a Pennywise és az Emily’s Army zenekarok társaságában, ám sajnos ezúttal nem fordulnak meg hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek