Starity

Véglegesítették Rupert Sanders és Liberty Ross válását

2014. július 27. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rupert Sanders és Liberty Ross házasságának most már hivatalosan is vége. A feleség viszi a dolgok nagy részét, míg Rupert majdnem üres kézzel távozott a bíróságról.

hirdetés
Véglegesítették Rupert Sanders és Liberty Ross válását

Két évvel ezelőtt került nyilvánosságra Rupert Sanders és Kristen Stewart afférja. A kétgyermekes brit rendező és az Alkonyat-filmek sztárja úgy mondva bolondot csináltak párjukból, ezért is lett úgy, hogy Robert Pattinson kiadta Kristen útját, és a rendező felesége is beadta a válókeresetet.

A rendező bizonyára nem számított arra, hogy afférja után talán mindenét elveszítheti, hiszen a bíróságról csak egy VW teherautóval, és a Malibuban található otthonával távozott. A feleség ennél egy kicsit szerencsésebb lett, hiszen ő kapja közös otthonukat, még két álomszép házat Londonban, ezenkívül pedig a következő négy évben minden hónapban 18 ezer brit fonttal gazdagodik bankszámlája.

Itt azonban még nem ér véget a lista, hiszen a felesége minden gyermek után minden hónapban még 10 ezer fontot zsebel be, valamint Rupert eddigi munkáinak fizetéséből is kap 15 százalékot, kivéve a Hófehér és a vadászt. Ezenkívül a bankszámlák és nyugdíjalapok fele is Libertyt illeti.

Liberty korábban elmondta, hogy ő mindent megpróbált megadni Rupertnek, megpróbált a legjobb feleség és anya lenni, de úgy tűnik, hogy a rendezőnek ez nem volt elég. Mindig támogatta férjét és mindig mellette állt, nem tudja, hogy hogyan is adhatott volna ennél többet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek