Starity

Így ünnepelte születésnapját Jennifer Lopez!

2014. július 31. 21:09   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő barátaival egy görög étteremben ünnepelte 45. születésnapját a múlt héten. A buli nagyon jól sikerült, forró volt a hangulat és mindenki rengeteget táncolt. A vendégek között szerepelt Khloe Kardashian és barátja, French Montana is.

hirdetés
Így ünnepelte születésnapját Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez július 24-én töltötte be 45. életévét, melyet egy Southamptonban rendezett mulatsággal ünnepelt meg szerettei társaságában. A születésnapi buli helyszínéül a Nammos névre keresztelt mediterrán étterem szolgált, ahova barátnője, Leah Remini társaságában érkezett az ünnepelt. Amikor betoppantak a helyiségbe, DJ Chipa Down a Jenny From The Block című lemezt tette fel mintegy üdvözlésképpen.

Az ünnepi lakoma felszolgálása után Benny Medina felállt, és egy megható beszédet mondott arról, hogy nem fontos az ember kora, ha az élete tele van energiával. Ezután hozták be a tortát, mely egy hatalmas oroszlánt ábrázolt egy nővel a hátán, aki elvileg Lopezt volt hivatott szimbolizálni. Jennifer elfújta a gyertyákat, majd megköszönte mindenkinek, hogy eljöttek.

A vacsora elfogyasztása után a vendégek ellepték a táncparkettet. Senki sem táncolt olyan sokat, mint maga az ünnepelt, aki alig ült le az éjszaka folyamán. A hatvan főre terített vacsorán még tiszteletét tette Kelly Ripa, Scott Disick, Fat Joe, Khloé Kardashian és a már korábban elmített Leah Remini is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek