Starity

Ariana Grande biztos benne, hogy megcsalták

2014. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő egy interjú során beszélt legújabb daláról, a szerzeményt pedig az inspirálta, hogy egy régebbi kapcsolatában párja hűtlen volt hozzá.

hirdetés
Ariana Grande biztos benne, hogy megcsalták

Ariana Grande a minap elárulta, hogy szinte biztos abban, hogy egy korábbi kapcsolatában párja hűtlen volt hozzá, és ennek a megtapasztalása inspirálta új szerzeményét, a Break Your Heart Right Backet.

Az énekesnő ezt nyilatkozta az Attitude magazin riporterének: „Arról szól, hogy egy fiú megcsalja a barátnőjét egy másik sráccal. Ez egy nagyon vicces gondolat. Eredetileg arról szólt volna, hogy a fiú egy másik lánnyal csalja meg a barátnőjét, de aztán én azt mondtam, 'Nem, azt akarom, hogy a lányt a fiú egy másik sráccal csalja meg.' Ez az egyik kedvenc dalom az albumról. És ez nagyon vicces, mert úgy hiszem, hogy ez megtörtént velem. Nem vagyok benne 100 százalékig biztos, de 99.9 százalékig igen. Inkább egy sráccal csaljanak meg, mint egy lánnyal, bármikor! Ha rájönnék, hogy a barátom meleg, csak azt mondanám, 'Oké', nagyon megkönnyebbülve érezném magam.”

A Problem énekesnője később azonban a Twitter-profilján azt állította, hogy nem feltétlenül az egyik exbarátjára utalt, de régen volt szerencséje ezt az élményt megtapasztalni: „Az emberek imáááádják kiforgatni a szavamat lol. Sosem mondtam, hogy az exem, szóval ne találgassatok. Nagyon hosszúúúúú ideje történt.... és egy remek dal lett belőle.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek